REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Merginos alpsta dėl „X Faktoriaus“ pažibos Gabrieliaus akių (nuotr. Organizatorių)

Šį sekmadienį – dar vienas tiesiogiai transliuojamas „X Faktoriaus“ finalas. TV3 muzikiniame projekte pasirodys septyni dalyviai, kurie atliks po dvi dainas. Vienam iš jų kova bus baigta – jis negrįžtamai atsisveikins su projektu.

61

Šį sekmadienį – dar vienas tiesiogiai transliuojamas „X Faktoriaus“ finalas. TV3 muzikiniame projekte pasirodys septyni dalyviai, kurie atliks po dvi dainas. Vienam iš jų kova bus baigta – jis negrįžtamai atsisveikins su projektu.

REKLAMA

Neabejotini praėjusio savaitės lyderiai grupė „Good time boys“. Grupės nariai kilę iš Kelmės ir Šilutės. Laisvalaikiu vaikinai mėgsta sportuoti, keliauti, skaityti, gaminti maistą ir, kaip juokiasi patys, skaniai pavalgyti. Šiuo metu visi gyvena Vilniuje, kur studijuoja ir svajoja apie plačiuosius muzikos vandenis.

Dalyvauti „X Faktoriuje“ vaikinai nusprendė tam, kad skleistų savo muziką ir kūrybą publikai. Rokeriai labai norėjo groti, kurti, tobulėti. Todėl į „X Faktorių“ pažvelgė kaip į vieną didelį iššūkį ir nuotykį, kuriame tiesiog būtina sudalyvauti. „Norime dalintis savo aistra ir emocijomis su kuo daugiau klausytojų. Sakoma, kad viską gyvenime reikia bent po kartą išbandyti. Todėl nusprendėme tą padaryti“, – sako vaikinai.

Grupės vokalistas Gabrielius Šurna sulaukia daugybės laiškų iš juo susižavėjusių gerbėjų. 21 metų vaikinas juokiasi, kad padaugėjo ir merginų, kurios nori su rokeriais susipažinti. „Dažniausiai palinki sėkmės, išreiškia palaikymą. Tačiau netrūksta ir žinučių, kuriuose giria stiprų balsą ir gražias akis“, – juokiasi vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent žydros Gabrieliaus akys sulaukia daugiausiai komplimentų. Jas vaikinas paveldėjo iš mamos, o balsą – iš tėčio. Vaikinas juokaudamas sako, kad komplimentai apie akių grožį pradeda šiek tiek nusibosti. Kur kas mieliau gauti pagyrų už pasiekimus scenoje, puikų pasirodymą.

REKLAMA

„Pagyros už sunkų darbą niekada neatsibosta. Dėl kiekvieno pasirodymo mes labai stengiamės. Puiku, kad tą pastebi ir žiūrovai. O akys tiesiog yra, man nieko nereikėjo padaryti, kad jos tokios būtų. Tai todėl ir nusibosta, bet nesakau, kad nemalonu“, – juokiasi grupės vokalistas.

Įdomu tai, kad išgirdę savo grupės pavadinimą ir tai, kad praėjo į dar vieną finalą, grupės nariai netrykšta laime. „Good time boys“ nariai pasakoja, kad dažniausiai džiaugiasi viduje. „Gerai pagalvojus, tai dar nelabai yra kuo džiaugtis. Laukia ilgas kelias, o mes pasitikime savimi. Norime įgyti kuo daugiau patirties ir laikytis iki galo, todėl kol kas dar gana konservatyviai demonstruojam emocijas“, – pasakoja grupės vokalistas.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės nariai negaili komplimentų ir „X Faktoriaus“ teisėjams. S. Prūsaičio mokiniai sako, kad visi teisėjai yra labai nuoširdūs ir nori padėti savo mokiniams, juos pamokyti, patarti. „Mūsų ir mokytojų tikslas yra toks pat – padaryti kuo geresnį šou ir nešti žmonėms džiaugsmą“, – sako rokeriai.

Kiekvieną savaitę „Good time boys“ pasirodo vis geriau. Įdomu tai, kad Gabrielius iki studijų nebuvo lankęs vokalo pamokų, mokėsi savarankiškai. Šiuo metu vaikinas studijuoja Vilniaus kolegijoje, yra studijų programos „Populiarioji muzika“ studentas.

Praėjusį sekmadienį po vaikinų pasirodymo teisėjai ir žiūrovai plojo atsistoję. Be priekaištų atlikti legendinės grupės „Queen“ dainą nesutrukdė ir tai, kad Gabrielių kankino gripas, aukšta temperatūra. „Mes esame stipriai motyvuoti, norime tobulėti ir išspausti maksimumą iš to laiko, kurį praleidžiame šiam projekte. Todėl su mokytojų ir „X Faktoriaus“ komandos pagalba kiekvieną kartą stengiamės pasirodyti vis geriau ir įdomiau, kad sekmadienį šou įsijungę žmonės nežinotų ko tikėtis ir būtų nustebinti“, – šypsosi Gabrielius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teisėjai kaip galėdami nuolat giria Gabrielių, jo vokalą, charizmą. Ar nepavydi kiti grupės nariai? Ar nėra tarp vaikinų konkurencijos? „Grupės nariai tikrai nepyksta. Mes esame komanda, vienas kitą papildome, palaikome ir kartu siekiame bendro tikslo. Todėl kolegos ne tik kad nepyksta, bet ir džiaugiasi už mane“, – pasakoja vaikinas.

„X Faktoriaus“ teisėjai ir kūrybinė komanda primena, kad žiūrovų balsai lemia – kas liks projekte. Palaikykite savo favoritus balsuodami ne tik prie televizoriaus ekranų, bet ir filmavime!

Palaikyti grupę galima ir gyvai, įsigijus bilietą į tiesioginę transliaciją. Šou superfinalas – vasario 3 dieną, „Žalgirio“ arenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų