REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
85
Eurovizijos atrankos filmavimas (Irmantas Gelūnas/Fotobankas)

Sausio 9-ąją Didžiojoje LRT studijoje buvo filmuojama antroji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida. Čia pasirodė dar 13 dalyvių, norinčių patekti į kitą etapą ir išvykti atstovauti savo šaliai į Izraelį.

85

Sausio 9-ąją Didžiojoje LRT studijoje buvo filmuojama antroji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos laida. Čia pasirodė dar 13 dalyvių, norinčių patekti į kitą etapą ir išvykti atstovauti savo šaliai į Izraelį.

REKLAMA

Garbingą vakaro komisiją sudarė trys muzikos pasaulyje gerai žinomi veidai – muzikos apžvalgininkas ir žurnalistas Ramūnas Zilnys, vokalistė, pedagogė Giedrė Kilčiauskienė ir muzikinio projekto „Dangus“ nugalėtoja, AGATA tarybos narė Rasa Bubulytė.

Trečiuoju numeriu scenoje pasirodė ir pernai sėkmę nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje bandžiusi atlikėja Justina Žukauskaitė. Mergina taip pat išgarsėjo ir TV3 televizijos projekte „X faktorius“, tačiau kėdžių iššūkyje jos kelionė pasibaigė.

Dainą „Hit me harder“ pristačiusi Justina sulaukė įvairių komentarų dėl tokio pavadinimo pasirinkimo bei paties pasirodymo.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nesu didelėje euforijoje, kai moteris dainuoja „Mušk mane stipriau“. Nežinau, kaip „Eurovizijos“ gerbėjai pradėtų jį interpretuoti ir į jį gilintis. Man patinka jūsų balso tembras, nesu tikras, ar 100 procentų sudainavote šią dainą. Manau, kad čia yra tas atvejis, kai jums scenoje reikėtų kažko šalia savęs. Vaikštinėjate ir neturite, ką veikti. Sakykite, Justina, o jūsų niekas nemuša? Gal apie asmeninius išgyvenimus dainuojate?“, – klausė Ramūnas.

REKLAMA

„Ačiū Dievui nei man, nei mano šeimai neteko susidurti su smurtu. Tačiau yra moterų, kurioms teko. Savo daina norėjau pasakyti, kad galima rėkti: „Mušk mane!“, o aš vis tiek visa tai atkentėsiu ir stovėsiu“, – pasakojo atrankos dalyvė.

„Užjaučiu tas moteris, tačiau nepritarčiau, šiai išsakytai frazei. Nepaisant to, jūsų žinutę supratau. Kiekvienas atlikėjas gali dainuoti taip, kaip jam patinka“, – sakė muzikos apžvalgininkas.

„Justina, jums jaudintis nereikia. Balsas skamba puikiai, turite gražų balso tembrą, tačiau tam tikromis vietomis visgi neturėjote, ką veikti. Reikėtų išspręsti tai. Sveikinu su pasirodymu“, – sakė Rasa.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodžius visiems dalyviams komisija taip pat pateikė savo balsus:

Justina Budaitė – 12 balų

Edgaras Lubys – 10 balų

Lukas Bartaška ir Paola Hart – 8 balai

Emilija Gogolytė „Riddle“ – 6 balai

Gražvydas Sidiniauskas – 5 balai

Giedrius Nakas – 4 balai

Original Copy – 3 balai

Justina Žukauskaitė – 2 balai

Donata Virbilaitė – 1 balas

Banzzzai, „Tiramisu“ ir Valdas Lacko – 0 balų

Bendra komisijos ir žiūrovų balsų lentelė paaiškės po transliacijos šeštadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų