REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Grupė „Intervalai“ (nuotr. asm. archyvo)

 Populiariausiai televizijos projektas „X faktorius“ kiekvienais metais prie televizijos ekranų pritraukia vis daugiau žiūrovų. Jau šeštąjį sezoną rodomas projektas nepalieka abejingų.

10

 Populiariausiai televizijos projektas „X faktorius“ kiekvienais metais prie televizijos ekranų pritraukia vis daugiau žiūrovų. Jau šeštąjį sezoną rodomas projektas nepalieka abejingų.

REKLAMA

Paprasti ir nuoširdūs vaikinai Jonas Andriuškevičius, Vygantas Bemovas, Skirmantas Galinis ir Robertas Žutautas neslėpė džiaugsmo galėdami vis dar dalyvauti projekte. Šiandien grupė „Intervalai“ paruošė itin spalvotą ir energingą pasirodymą ir ruošiasi pavergti visų širdis.

Jautėsi nejaukiai

Praeitą savaitgalį ant plauko nuo iškritimo pakibę grupės nariai prisipažįsta – jie tokios pabaigos nesitikėjo: „Per pirmuosius pasirodymus buvo baimė, kad tikrai iškrisime, bet paskutinį kartą buvome ramūs ir užtikrinti.

Tačiau, kai likome paskutiniai jautėmės blogai, nesitikėjome, kad taip gali baigtis. Išlikimo dainą atlikome atidavę visą save.“

REKLAMA
REKLAMA

„Jautėmės įdomiai, nes buvome beveik patikėję, kad krisime. Supratome, kad į savo pasirodymus turime eiti gerai nusiteikę ir atiduoti visą save.

Žinome, kad viskas priklauso nuo žmonių, savaime suprantama, kad grupė ne visada gali patikti, nes tai kiek kitaip nei vienas dalyvis“, – atviravo „Intervalai“.

REKLAMA

Žmonės nebalsuoja: „Mes esame paprasti ir jaučiame, kad žmonės tą supranta. Gavome daug laiškų , bet panašu, kad „X faktoriuje“ yra tokia tendencija – jei žmonės mato, kad yra favoritas, už juos nebalsuoja. Žinoma, neturime omeny, kad mes favoritai, bet vis vien iš laiškų supratome, kad ne visi balsuoja.“

Laimėję išlikimą, vaikinai jautėsi nejaukiai: „Nemalonu prieš Renaldą ir Mildą, buvo jų gaila, nes jie tikrai talentingi žmonės. Šiandien esame nežinioje, bet stengsimės iš širdies pasirodyti kuo geriau.

Esame labai laimingi turėdami galimybę čia būti, pamatyti kaip čia viskas verda. Niekur kitur neišbandysime ir nepamatysime tiek kiek šiame projekte.“

REKLAMA
REKLAMA

Nepatikėjo sėkme

Dar prieš grupei atsirandant, ne visi tikėjo jų sėkme: „Išskyrus Robertą, mes visi esame kursiokai, mokomės Kauno konservatorijoje. Nuo senų laikų svajojome suburti grupę, anksčiau koncentravome keliuose renginiuose, bet dar savęs grupe nelaikėme.

Tuomet gavome pasiūlymą koncertuoti restorane, pamename, mums pasakė, kad toliau už to restorano ribų mes neišeisime. Grojimas restorane pabodo, ėmėme išsisemti, norėjome tobulėti, todėl nusprendėme sukurti grupę.“

Grupės pavadinimas taip pat gimė ne iš karto: „Iš pradžių planavome pasivadinti grupe „Intervalas“, bet pamatėme, kad tokia grupė jau yra. Todėl tapome „Intervalai“ ir dėl to labai džiaugiamės. Iškeliavę iš to restorano kaip grupė, pradėjome kurti ir daugiau koncentruoti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikinai atviri – pykčių grupėje pasitaiko kiekvieną dieną: „Tačiau mes apsiraminame, pasikalbame ir toliau judame į priekį. Grupėje tas pats kaip ir santykiuose – pasipykstame, pasiginčijame ir toliau kuriame. Visi mes esame skirtingi, tačiau viską išsprendžiame. Dažniausiai Robertas mus nuramina ir pastato į vietą“, – prisipažino vaikinai.

Rugpjūčio mėnesį grupė švęs dviejų metų jubiliejų, vaikinai nežada sustoti jų didžiausia svajonė sugroti Kauno arenoje.

„Intervalų“ pasirodymą žiūrėkite čia: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų