REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Magija (nuotr. 123rf.com)

Artėjant magiškai metų sandūros nakčiai, laida „Pasaulis pagal moteris“ ir jos vedėja Kristina Rimienė kvies žiūrovus pasinerti į stebuklų, tikėjimo ir nuojautos pasaulį, apipintą mitais, žvakės liepsna ir ypatingu aromatu...

Artėjant magiškai metų sandūros nakčiai, laida „Pasaulis pagal moteris“ ir jos vedėja Kristina Rimienė kvies žiūrovus pasinerti į stebuklų, tikėjimo ir nuojautos pasaulį, apipintą mitais, žvakės liepsna ir ypatingu aromatu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stebuklingo recepto, kaip pagauti sėkmės paukštę, nėra, tačiau K. Rimienė kartu su laidos svečiu Viliumi Malinausku – „Smells like spells“ įkūrėju - ragins žiūrovus pačius bent trumpam virsti raganomis, pranašais ir sumaišyti magiškus kvapus bei svajones. Juk kas žino, galbūt Naujųjų metų naktis išties taps stebuklinga.

REKLAMA

Magiškas kvapų ir ugnies pasaulis

Kalbindama svečią, laidos vedėja neslėps, kad jaučiasi atradusi ištisą naują pasaulį. Viliui magijos, stebuklų ir tikėjimo pasaulis – artimas ir savas, jis jau seniai domisi taro kortomis, runų ženklais, kurie naudojami ne tik ateičiai nuspėti, bet ir kaip amuletai, talismano ženklai.

Paprašytas atskleisti runų, kuriomis ženklina žvakes, prigimtį, laidos svečias papasakos apie skandinavų mitologijoje garsų Likimo medį Igdrasilą, ant kurio šaknų gyvena trys deivės nornos, raižančios ant medžio šaknų kiekvieno mūsų likimus runų ženklais.

REKLAMA
REKLAMA

„Tais ženklais mes tarsi galime susikalbėti su likimo deivėmis ir kitais dievais. Todėl runos yra raštas, kurio kodu galime kreiptis į senovės šiaurės šalių dievus ir paprašyti pagalbos“, - apie ypatingas žvakes, išraižytas runomis, kalba jų kūrėjas.

Svajokime...atsargiai

Laidos vedėja K. Rimienė domėsis, kaip, deginant žvakę, galima užkoduoti sėkmę. Anot Viliaus, kiekvienas, ieškantis mažos magiškos pagalbos, parsinešęs žvakę į namus turėtų svajoti... atsakingai.

Taip pat be galo svarbus norų konkretumas, planavimas iki menkiausių smulkmenų. „Surašykite ant lapo, kaip turi skambėti noras, kokios aplinkybės turi susidaryti, kad jis išsipildytų, kokio rezultato turėtumėte laukti ir ką su tuo rezultatu veiksite. Jei nebus plano – tas noras greičiausiai neišsipildys arba išsipildys ne taip greitai, kaip jums norėtųsi“, - pataria laidos svečias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar viena magiška paslaptis, kuria su laidos žiūrovais pasidalys Vilius, taip pat susijusi su norų išsipildymu. Jei sugalvojote pirkti televizorių, už gautus pinigus vietoje jo tikrai nereikėtų pirkti kelionės, „nes kitąsyk dievai gali ir neduoti, juk jūs sulaužėte pažadą“.

Paslaptingųjų žvakių įžiebimui svarbu ir diena bei mėnulio padėtis. Laidos vedėjos paklaustas, kada gi deginti žvakę, norint pritraukti sėkmę, meilę ar pinigus, svečias bus konkretus – tam tinka jaunas mėnulis arba priešpilnis. O štai siekiant apsivalyti, atsikratyti neigiamos energijos, reikia laukti delčios ir deginti juodą žvakę, kvepiančią kadagio uogomis, pušimi ar rozmarinu.

REKLAMA

Taip pat laidos svečias Naujųjų metų naktį, kai jau bus prasidėjusi delčia, patars labiau orientuotis ne į tai, ko norėtume kitąmet, bet į tai, ko tiksliai nenorime, ką reikėtų palikti senuosiuose metuose.

Galite netikėti burtais, tačiau Naujųjų metų naktį tikrai verta nors trumpam sustoti, uždegti žvakę ir nuoširdžiai savęs paklausti – ko norime, kur bėgame, sudėti visus taškus, kad gyvenimas tekėtų teisinga linkme.

Svarbu ir įvaizdis, ir dovanos

Tam, kad metų sandūros naktis būtų išties magiška, laidos vedėja pakvies žiūroves atskleisti save iš naujo, išdrįsti tapti kitokiomis. Pavyzdį parodys ji pati, tapusi makiažo specialistės Jolitos Duškinienės modeliu. Ne paslaptis, kad kiekviena moteris ypatingą naktį nori ne tik pasijusti, bet ir atrodyti nuostabiai, juk neveltui sakoma, kad kaip sutiksi Naujus metus, tokie jie ir bus...

Rubrika „Floristinis desertas“ šįkart bus skirta ieškantiems išskirtinės dovanos idėjos. Dažnas sukame galvas, ką gi dovanoti tiems, kuriuos sunku nustebinti? Laidos vedėja pasiūlys rožę, kuri išliks gyva trejus metus, ir tam nereikės jokios magijos, tik stabilizuotos rožės (iš kurios ištraukta drėgmė), samanų, gabalėlio vilnos ir stiklinio indo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų