REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
„Tarp mūsų, mergaičių“ premjera (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Šiandien sostinėje įvyko ilgai laukta filmo „Tarp mūsų, mergaičių“ premjera, kurios nepraleido ir daugybė žinomų žmonių.

49

Šiandien sostinėje įvyko ilgai laukta filmo „Tarp mūsų, mergaičių“ premjera, kurios nepraleido ir daugybė žinomų žmonių.

REKLAMA

Tarp jų – ir Karolina Meschino su Remigijumi Daškevičiumi, Gintarė Gurevičiūtė su mylimuoju, Artūras ir Ieva Swan, Ineta Stasiulytė su dukromis bei daugelis kitų.

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius Kęstutis Gudavičius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Ineta Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad I. Stasiulytė filme vaidino besilaukdama 8-ąjį mėnesį, todėl kartu su filmo kūrybine grupe ji dukrelės Marijos vardą nusprendė originaliai įamžinti. Marija kaip aktorė buvo įrašyta į filmo pradžios ir pabaigos titrus.

REKLAMA

Aktorės vaidmuo, darbo kiekis ir poilsis iš anksto buvo suderintas su prodiuseriais. Su prodiuseriais Ineta susiderino ir tai, kad mergaitės vardas atsidurs filmo titruose. „Jei jau vadinome dviese, tai ir titruose turim būti įrašytos abi. Bent tiek vaikui duos. Nes honoraro kūdikiui nemokėjo“, – juokavo I. Stasiulytė.

Tiesa, šiandien paaiškėjo, kad Marijos vardas vis dėlto pakeistas – nuo šiol I. Stasiulytė su vyru Deividu Meškausku į dukrelę kreipsis „Frėja“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų