REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
Gerda Bieliauskaitė (nuotr. Instagram)

Socialinių tinklų žvaigždė Gerda Bieliauskaitė prieššventinį laikotarpį pasitiko su pokyčiais – mergina iš savo gimtojo Pakruojo visai neseniai persikėlė į Vilnių.

59

Socialinių tinklų žvaigždė Gerda Bieliauskaitė prieššventinį laikotarpį pasitiko su pokyčiais – mergina iš savo gimtojo Pakruojo visai neseniai persikėlė į Vilnių.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt ji papasakojo apie didžiuosius pokyčius bei atskleidė, su kuo praleis šventes.

„Į Vilnių persikėliau tik prieš kelias savaites. Esu labai patenkinta! Visada norėjau gyventi sostinėje, tai buvo viena iš mano didžiausių svajonių. Kai rugsėjo mėnesį nuvykau ten pasibūti, supratau, koks nuostabus miestas yra Vilnius, kiek daug vietų galima aplankyti ir su kiek daug žmonių galima susipažinti. Kai gyvenau mažame miestelyje, viso to nebuvo“, – pasakojo Gerda.

Tiesa, mergina kol kas gyvena ne viena – nuomojasi kambarį.

Vis dėlto ji pripažįsta, kad persikėlus į didmiestį, ne iškart viskas buvo paprasta. „Iš pat pradžių buvo labai keista ir sunkoka priprasti prie naujos aplinkos, bet stengiuosi vis labiau pažinti Vilnių“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepaisant to, kad dabar mergina gyvena Vilniuje, per Kalėdas grįš pas savo šeimą, į Pakruojį. „Manau, kad šventes atšvęsiu su savo šeima gimtajame miestelyje, nes Kūčios bei Kalėdos, mano nuomone, yra šventės, kurias reikia atšvęsti jaukiai su savo šeima“, – tikina socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA

Mergina atskleidė, kad jos šventės neįmanomos be vieno dalyko: „Per Kūčias aš ir mano šeima susėdame prie stalo,ant stalo turime įvairių tradicinių šventinių patiekalų bei visada prieš pradėdami valgyti pasakome maldą.“ Gerda atskleidė, kad šiais metais kalėdinės dvasios ji ilgai nejautė. „Iš tikrųjų, šiais metais neturiu didelės šventinės nuotaikos, bet manau grįžusi pas savo šeimą jausiuosi kitaip. Labai mėgstu Kalėdas ir jų laukiu kiekvienais metais – tai viena iš mano mėgstamiausių švenčių“, – pripažino ji.

Tiesa, paklausta, ką šiais metais dovanos šeimai, G. Bieliauskaitė neslėpė, jog jos šeimai svarbiausia ne tai: „Mano šeima nelabai sureikšmina materialinių dalykų, jiems nereikia prabangių dovanų. Manau, jiems svarbiausia, kad visi esame drauge ir tai, turbūt, jiems yra didžiausia dovana, todėl per daug neišlaidauju, nes mano šeimai patinka smulkmenos“.

Įdomiausia tai, kad mergina niekuomet nesitiki dovanų iš kitų: „Yra keletas materialių dalykų, kurių man reikėtų, bet manau pati juos sau pasidovanosiu, nes nelabai mėgstu prašyti dovanų iš kitų žmonių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų