REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Mindaugas Stasiulis (nuotr. Organizatorių)

Žinomas renginių ir populiariausių TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis kartu su olimpine čempione Laura Asadauskaite-Zadneprovskiene ves iškiliausią Lietuvos sportininkų apdovanojimų renginį „LTeam apdovanojimai 2018“.

30

Žinomas renginių ir populiariausių TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis kartu su olimpine čempione Laura Asadauskaite-Zadneprovskiene ves iškiliausią Lietuvos sportininkų apdovanojimų renginį „LTeam apdovanojimai 2018“.

REKLAMA

Ta proga pakalbintas apie sportą, jis prisipažino esantis aistringas bemaž visų sporto rūšių gerbėjas ir sako randantis glaudžių sąsajų tarp pramogų bei sporto pasaulių.

Be to, šmaikštus vyras improvizacijų nevengia ne tik tiesioginio eterio ar renginių metu, bet ir sporte: „Manau nieko nėra kiečiau kaip sulankstomas valgomojo stalas ant kurio su sese žaidi stalo tenisą, o rankoje laikai ne raketę, bet knygą“, – prisiminimais iš vaikystės dalinosi M. Stasiulis.

Nuo mažumės jis žaidžia stalo tenisą, krepšinį, o labiausiai džiaugiasi prieš kelis metus atrastu buriavimu.

„Visą laiką žaisdavau tik krepšinį ir stalo tenisą, bet... Prieš kelis metus atsirado buriavimas! Tai yra kosmosas. Nors esu tik pradedantis buriuotojas, tačiau dėka puikių bičiulių jau dalyvavau ir keliose prestižinėse regatose Karibuose“, – su užsidegimu apie naują pomėgį kalbėjo Mindaugas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, nėra neįdomių sporto šakų, tiesiog trūksta žinojimo: „Kartą vienas bičiulis aiškino amerikietiško futbolo taisykles stebint super finalą. Buvo nerealiai įdomu“.

REKLAMA

Paklaustas apie tai, kokia sporto pasaulio įžymybe žavisi ir kodėl, vyras nedvejodamas paminėjo vieną iškiliausią mūsų krepšinio žvaigždę.

„Arvydas Sabonis yra nacionalinė vertybė. Jis dar ir šiandien aukojasi dėl Lietuvos ir dėl krepšinio, nors galėtų sau ramiausiai drybsoti saulėtoje Malagoje. Mes net nežinome, kiek jis daug mums duoda dar ir dabar“, – susižavėjimo neslėpė M. Stasiulis.

Be A. Sabonio jam dar imponuoja Airinė Palšytė, Dalia Belickaitė, Andrius Gudžius: „Visad smagu susitikti su puikiai bendraujančiais sportininkais. Mielai išgerčiau sulčių su Airine Palšyte, nealkoholinio alaus su Andriumi Gudžiumi, jei būčiau Kaune, Laisvės alėjoje spurgą suvalgyčiau su krepšininke Dalia Belickaite. Džiaugiuosi, kad mano darbas suteikia man galimybę nuolat bendrauti su pačiais įvairiausiais žmonėmis. Va, kad ir šį ketvirtadienį –vesiu geriausių Lietuvos sportininkų apdovanojimų renginį – ten turėsiu progą pabendrauti ne su vienu įdomiu sportininku“, – džiaugėsi Mindaugas.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o bendra tarp sporto ir pramogų pasaulio tai, kad reikia mylėti ir gyventi tuo, ką darai: „Jei dirbi sporto renginyje, turi mylėti tai. Man teko vesti krepšininkų sutiktuves po pergalingų čempionatų. Nereali euforija. Jausdavausi geriau nei tie piemenėliai, kuriems apsireiškė Marija“, – juokavo M. Stasiulis.

Geriausių Lietuvos sportininkų apdovanojimų renginys „LTeam apdovanojimai 2018“ – šį ketvirtadienį 19.30 val. tiesiogiai tik per TV3!

Renginyje bus pagerbti devynių nominacijų geriausieji – „Metų sportininkas“, „Metų sportininkė“, „Metų vyrų komanda“, „Metų moterų komanda“, „Metų treneris“, „Metų trenerė“, „Metų proveržis“, „Populiariausias sportinkas“ ir „Už viso gyvenimo nuopelnus”. Laureatus apdovanos olimpiniai čempionai, iškilūs visuomenės asmenys. Koncertuos Kastytis Kerbedis, Ieva Zasimauskaitė, Monique ir „Rondo”.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų