REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
„Radistai“ ir Eglė Andreikaitė (tv3.lt fotomontažas)

Jau antradienį (gruodžio 25 d.) į didžiausias draugų Kalėdas kviečiantys Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius didžiųjų švenčių proga paruošė dar vieną dovaną: naują dainą ir vaizdo klipą.

55

Jau antradienį (gruodžio 25 d.) į didžiausias draugų Kalėdas kviečiantys Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius didžiųjų švenčių proga paruošė dar vieną dovaną: naują dainą ir vaizdo klipą.

REKLAMA

Radistai pristato kartu su britų dainininke Hayley May įrašytą kūrinį „Closer To Me“, kurios vaizdo klipas buvo filmuojamas Niujorke, rašoma pranešime spaudai.

Neabejojama, kad ši daina bus atlikta ir pirmąjį Kalėdų vakarą „Žalgirio” areną Kaune sudrebinsiančiame koncerte „Radistai DJ‘s & Friends Arena Show“, kuriame kartu su Radistais išskirtinius pasirydomus surengs „Flying Saucer Gang“, „8 Kambarys“, „Mad Money“, Alekna ir kiti svečiai.

„Besibaigiant šiems metams norėjom padovanoti savo fanams gražią dovaną. Muzika yra tyriausia dovana, per kurią galime perteikti savo jausmus ir meilę klausytojams. Tikime, kad šis kūrinys jūsų širdis šildys ne tik šaltuoju metų laiku, bet ir ves iš proto karštomis vasaros dienomis“, – sako Jonas Nainys.

REKLAMA
REKLAMA

Dainos vaizdo klipe, kuris buvo kuriamas Niujorke ir Vilniuje, nusifilmavo baleto šokėja Eglė Andreikaitė.

„Esame labai dėkingi Eglei, kuri sutiko mūsų vaizdo klipe įkūnyti tą paslaptingą mergaitę, tarsi pasiklydusią tarp Niujorko ir Vilniaus. Per Kalėdas laukite dar didesnių staigmenų – patikėkite, „Žalgirio“ arenoje nustebinsime jus taip, kaip niekada iki šiol“,– teigė Rolandas Mackevičius.

REKLAMA

Naująją dainą „Closer To Me“ Radistai įrašė kartu su britų dainininke Hayley May, kuri yra ir viena kūrinio autorių. Greitai populiarėjanti atlikėja neslėpė, kad vos parašiusi dainos žodžius pajuto, kad šis kūrinys bus išskirtinis.

„Daina „Closer To Me“ yra apie situacijas, kuriose kartais mes visi atsiduriame, nors mūsų neapleidžia jausmas, kad apskritai neturėtume čia būti. Tokiais atvejais, kai renkamės sekti paskui širdį, o ne klausyti sveiko proto balso. Kada nesvarbios laukiančios pasekmės, kada jaučiame, kad tai nėra teisinga, bet vis tiek negalime nieko pakeisti“, – apie dainą pasakoja Hayley May.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja neslepia, kad kurdama šią dainą galvojo apie gyvenimo sunkumus, su kuriais susiduriame kiekvienas. Apie tai, jog nepaisant visko, renkamės sekti savo svajonėmis, nes gyvenimas yra per trumpas, kad galėtume atsisakyti siekti to, ko labiausiai norime.

„Džiaugiuosi, kad galėjau bendradarbiauti su Radistais. Man tai yra labai svarbi patirtis, nes noriu dirbti ne tik su britų, bet ir kitų šalių atlikėjais. Tikiu, kad mūsų bendra daina ras kelią į klausytojų širdis“, – teigia Hayley May.

Radistai feat. Hayley May – „Closer To Me“: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų