REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Sveikatos problemas kentusi Šiaudikytė kreipėsi į medikus – diagnozė nustebino (nuotr. L. Kondratės) (nuotr. Organizatorių)

Sakoma, kad sveikata yra pats brangiausias žmogaus turtas. Nuolatinį nuovargį ir energijos trūkumą kentusi dainininkė Neringa Šiaudikytė nusprendė kreiptis į medikus. Atlikėja skundėsi ne tik bloga savijauta, bet ir miego sutrikimais. Žinoma moteris panoro išsiaiškinti to priežastis.

61

Sakoma, kad sveikata yra pats brangiausias žmogaus turtas. Nuolatinį nuovargį ir energijos trūkumą kentusi dainininkė Neringa Šiaudikytė nusprendė kreiptis į medikus. Atlikėja skundėsi ne tik bloga savijauta, bet ir miego sutrikimais. Žinoma moteris panoro išsiaiškinti to priežastis.

REKLAMA

Pajuto energijos trūkumą

Savo sveikatą N. Šiaudikytė patikėjo Kaune įsikūrusiai sveikatinimo klinikai „VibraMedica“. Dvi valandas trukusio vizito metu merginai buvo ištirtas visas organizmas ir jo veikla. Gauti rezultatai ir gydytojų išvados kaip reikiant nustebino atlikėją.

„Šiuo metu mano gyvenimo tempas yra labai intensyvus. Pajaučiau, kad turiu mažai energijos. Kiekvienas metais profilaktiškai atlieku kraujo tyrimus, tačiau jie ne viską parodo. Išgirdusi apie biorezonansinę diagnostiką, nusprendžiau ją išbandyti“, – pasakoja N. Šiaudikytė.

Netinka mėgstamiausi produktai

Biorezonansinė diagnostika padeda nustatyti ne tik toli pažengusias ligas, polinkį sirgti konkrečiomis ligomis, bet ir susirgimą ankstyvojoje stadijoje, kai organizme dar nėra pasireiškę jokie organų pakitimai.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimo metu pacientas gali stebėti diagnostikos eigą kompiuterio ekrane, kuriame pateikiami grafiniai organų ir jų būklės įvertinimo atvaizdai. Pasibaigus diagnostikai, gydytojas analizuoja gautus rezultatus, pateikia rekomendacijas ir sudaro sveikatinimo planą.

REKLAMA

„Paskutiniu metu jausdavau maudimą skrandyje, tačiau nemaniau, kad tai gali būti rimta problema. Labai nustebau sužinojusi savo organizmo silpnas vietas. Turiu būti atsargi su tam tikrais maisto produktais, saugoti skrandį. Tai viena iš silpniausių organizmo vietų. Mano skrandis labai jautriai reaguoja į netinkančius produktus“, – pasakoja N. Šiaudikytė. Tyrimo metu atlikėjai taip pat buvo nustatyti metabolizmą skatinantys ir stabdantys maisto produktai.

„Sužinojau, kad man netinka žalieji žirneliai. Jie mano kaulų sistemoje sukelia dideles alergijas. Gyvenime to nebūčiau sužinojusi – bendras kraujo tyrimas to neparodytų. Nebent tai būtų specialus tyrimas, kuris ištirtų organizmo reakciją į tam tikrus maisto produktus. Nusiminiau sužinojusi, kad mano mėgstamos pistacijos, krevetės, jūrų šukutės, sūris, raudonas vynas mano organizme sukelia neigiamas reakcijas.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat vienas iš labiausiai netinkamų gėrimų yra kava su pienu. Įdomiausia, kad juoda kava man itin tinka. Buvau šokiruota – juk tai bene kasdien vartojami produktai. Tapo aišku, kodėl dažnai tenka kankintis dėl svyruojančio svorio, prastos savijautos“, – pasakoja atlikėja. Kaip rekomenduojamus maisto produktus gydytoja paminėjo moliūgus, avokadus, rekomendavo valgyti daugiau baltymų, geriau rinktis baltą vyną, valgyti artišokus, gervuoges, morkas, citrinas, žemės riešutų sviestą.

Diagnozė per kelias valandas

Žinoma mergina sako esanti labai patenkinta šiuo tyrimu, jis ją nuramino. N. Šiaudikytės kūne medikai nerado toksinių medžiagų, nenustatyta organizmo pakitimų. Mergina iš medikės sulaukė ir komplimentų dėl sveikos gyvensenos. Tyrimo metu buvo matyti, kad Neringa maitinasi sveikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kūne yra vietų, kurias turiu pasaugoti. Mano bendra organizmo būklė yra pakankamai gera. Žmogui, kuris nemėgsta lankytis pas gydytojus, šis tyrimas yra tikras išsigelbėjimas. Neskausminga, greita ir labai informatyvu. Visą šią informaciją aš sužinojau vieno vizito metu.

Žinau ne vieną atvejį, kai žmogus ilgai laiką vaikščiojo po medikų kabinetus, tačiau vis nerasdavo ligos. O čia liga buvo atrasta vieno vizito metu. Amerikoje šis tyrimas yra labai populiarus, tačiau itin brangus. O „VibraMedica“ kaina tikrai labai nedidelė, kur kas pigiau nei užsienyje. Manau, šis tyrimas yra puiki kalėdinė dovana, kurią tikrai įvertins jūsų artimieji“, – tikina N. Šiaudikytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų