REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Žinomos moterys prieš Kalėdas susirūpino savo išvaizda (nuotr. Organizatorių)

Antradienio vakarą žinomos moterys rinkosi į Vilniuje įsikūrusią sveikatos ir grožio kliniką „Perfectus Clinica“, kur vertingais patarimais dalinosi makiažo, kosmetologijos, estetinės medicinos, chirurgijos specialistai.

14

Antradienio vakarą žinomos moterys rinkosi į Vilniuje įsikūrusią sveikatos ir grožio kliniką „Perfectus Clinica“, kur vertingais patarimais dalinosi makiažo, kosmetologijos, estetinės medicinos, chirurgijos specialistai.

REKLAMA

„Didžiosios metų šventės dėl galybės pasirengimo darbų dažnai tampa papildomu iššūkiu moterims, tad laiko pasirūpinti savo išvaizda neretai pritrūksta, tačiau laikantis keleto paprastų taisyklių, Kalėdas ir Naujuosius galime sutikti spindinčia veido oda“, – sakė Agnė Černičenko, grožio klinikos įkūrėja.

Keli svarbūs patarimai moterims, norinčioms spindėti per šventes ir kiekvieną dieną:

Makiažas nėra visagalis – rūpinkitės oda

Žiemą veido oda kenčia nuo didelių temperatūrų skirtumų, sausėja nuo šildymo, todėl makiažo pagrindas nepadengia veido lygiai. Tokiu atveju prieš darant makiažą naudokite pilingus, tik žiemą rinkitės švelnesnės konsistencijos šveičiamuosius produktus.

Ne metas eksperimentams su naujais produktais

Likus bent savaitei iki šventinio renginio naudokite drėkinamuosius serumus, kurių sudėtyje yra vitamino C, taip veidas ne tik gaus drėgmės, bet ir skaistės. Renginio išvakarėse raskite bent 20 minučių veido, o ryte – poakių kaukėms. Tačiau kelios dienos iki švenčių – netinkamas metas bandyti naujus produktus, todėl rinkitės priemones, kurias jau esate naudojusi.

REKLAMA
REKLAMA

Taupančioms laiką – profesionalios procedūros

Kartais namuose atliekamos veido procedūros gali nesuteikti laukiamo efekto, o dar dažniau joms tiesiog nerandama laiko. Tokiu atveju viršutiniu odos sluoksniu – epidermiu – reiktų leisti pasirūpinti specialistams, nes nuo paviršiaus priežiūros priklauso gilesnių odos sluoksnių, taip pat raukšlelių būsena. Prieš šventes, kaip pastebi specialistai, ypač populiari Kalifornijoje sukurta odos puoselėjimo technologija „Hydrafacial“ procedūra, kurios metu oda ne tik išvaloma, stangrinama, bet tuo pačiu ir gausiai drėkinama. Tai greitas ir paprastas būdas pasiruošti vakarėliui. Visgi jeigu norima sugrąžinti odos stangrumą ir sveiką spalvą, verta išbandyti radijo dažnio pagrindu atliekamas procedūras arba lazerines technologijas, pavyzdžiui fraksinį lazerį.

REKLAMA

Lietuvoje, kaip pastebi specialistai, vis daugiau moterų renkasi estetines injekcijas, kurios greitai užkerta kelią raukšlėms ir suteikia ilgalaikį pailsėjusio veido efektą.

Renginyje dalyvavo Simona Nainė, Neringa Čukinienė, Elena Puidokaitė-Atlanta su vyru Tadu Bruzguliu, Jurgita Lukauskienė, Ingrida Martinkėnaitė, Jovita Jankauskienė, Jolanta Verseckaitė ir kitos žinomos moterys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų