REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
„Top To Bottom“ studijos atidarymo akimirkos (tv3.lt fotomontažas)

Moteriškų drabužių mados ženklo „Top To Bottom“ įkūrėja Gabrielė Gineikaitė sukvietė savo ištikimiausias klientes bei artimiausius draugus į jaukų, gražiausių žiemos švenčių nuotaikomis alsuojantį vakarą.

28

Moteriškų drabužių mados ženklo „Top To Bottom“ įkūrėja Gabrielė Gineikaitė sukvietė savo ištikimiausias klientes bei artimiausius draugus į jaukų, gražiausių žiemos švenčių nuotaikomis alsuojantį vakarą.

REKLAMA

G. Gineikaitės įkurtas prekės ženklas pasižymi itin išskirtiniu bruožu – beveik visus drabužius merginos ir moterys gali dėvėti bent keliais skirtingais būdais – tereikia drabužį apsukti arba pakeisti jo susirišimo būdą, rašoma pranešime spaudai.

Kadangi šis verslo modelis yra vienintelis tokio pobūdžio Lietuvoje – jis sėkmingai gyvuoja jau ketverius metus.

„Prieš pusantrų metų internetinis verslas išsiplėtė ir atidarėme pirmąją savo studiją, bet padidėjus komandai bei sparčiai augant verslui teko ieškoti naujų, didesnių patalpų – todėl ši šventė man dviguba. Visų pirma – troškau parodyti ir pristatyti savo klientėms naująsias, erdvesnes, mūsų studijos patalpas Vilniaus centre. Antra priežastis – jos metu pristačiau ir vasarą startavusios kolekcijos „City Jungle“ šventinę versiją, itin tinkančią pasipuošti sparčiai artėjančioms Kalėdoms bei Naujiesiems metams. Vienas iš tikslų – supažindinti klientes su naujais mūsų kūriniais, juos pamatyti, pasimatuoti ir apžiūrėti gyvai“, – šypsosi G. Gineikaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Naujoji studija – mano oazė, jos įrengimui skyriau labai daug darbo ir laiko. Kruopščiai rinkau net ir menkiausias smulkmenas. Visur stengiausi įdėti savo energijos. Siekiau, kad atvykusi klientė, čia jaustųsi jaukiai, galėtų patogiai pasimatuoti norimą drabužį, pasitarti dėl jo dėvėjimo būdo bei pritaikymo vienai ar kitai šventei ir išeitų su šypsena, pasikrovusi geros energijos, pasitikinti savimi. Tai mano tikslas. Manau, kad jį pasiekėme“, – tęsia kūrėja.

REKLAMA

Šventės metu svečiams buvo suteikta išskirtinė galimybė užsukti ir apsižvalgyti po pačios Gabrielės ir jos komandos biuro patalpas, užkulisius, kur gimsta visos idėjos, pasitarimai su komanda. Svečiai turėjo galimybę pamatyti, kur braižomi eskizai, sudėti medžiagų pavyzdžiai ir dėliojamos naujos drabužių versijos. Šioje erdvėje svečiai taip pat galėjo stebėti fotosesijų bei studijos gyvenimo užkulisių įrašus.

„Į šventę kvietėme tik komandai artimus žmones bei klientes, kurios domisi „Top To Bottom“ produkcija. Norėjau šioms merginoms bei moterims atsidėkoti už pasitikėjimą, padėti atsipalaiduoti nuo šventinio laikotarpio maratono ir puikiai praleisti laiką“, – apie vakaro išskirtinumą pasakoja kūrėja.

Jaukumo šventei teikė gyva, kalėdinė pianino muzika, saldūs užkandžiai, puikiai nusiteikusi „Top To Bottom“ komanda bei būrys linksmų svečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų