REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Gabrielius Šurna – vaikinų grupės iš Kelmės „Good Time Boys“ lyderis, kurio vokalinį talentą muzikiniame projekte „X Faktorius“ puikiai įvertino ne vienas kompetetingas teisėjas, o gerbėjos jau spėjo užatakuoti jo socialines paskyras žinutėmis dėl svajingų, jas žavinčių akių.

 Gabrielius Šurna – vaikinų grupės iš Kelmės „Good Time Boys“ lyderis, kurio vokalinį talentą muzikiniame projekte „X Faktorius“ puikiai įvertino ne vienas kompetetingas teisėjas, o gerbėjos jau spėjo užatakuoti jo socialines paskyras žinutėmis dėl svajingų, jas žavinčių akių.

REKLAMA

Sekmadienį antrojoje finalo transliacijoje „Good time boys“ atliko „Coldplay“ hitą, o susižavėjusios gerbėjos oficialioje „X Faktorius“ paskyroje Gabrielių dėl jo išvaizdos panašumo lygino net su holivudo aktoriumi Zachu Efronu.

„Vokalisto žvilgsnis lydantis“, – feisbuke žavėjosi viena grupės gerbėja. Kita svajingai pridėjo: „Jau vien tos akys“.

Itin daug dėmesio iš merginų sulaukęs Gabrielius tikina, jog bando atrašyti visoms savo gerbėjoms, kurių burys smarkiai išaugo sėkmingai skinantis kelią didžiojo „X Faktoriaus“ finalo link.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai tik randu laiko – būtinai atrašau. Esu tvirtai įsitikinęs, kad jeigu žmonės tavimi domisi, tai privalai būti už tai dėkingas, o geriausia padėka – parodyti, kad tau pačiam rūpi. O merginom galiu pasakyti tik tiek – iš arti mano akys atrodo dar nuostabiau“, – gerbėjas intrigavo G. Šurna.

REKLAMA

Dainuoti Gabrielius pradėjo būdamas septintoku, o supratimas, kad tai gali būti ne tik hobiu, bet ir pragyvenimo šaltiniu, atėjo palaipsniui. „Iš pradžių tai buvo tik hobis, malonumas, kuris teikė daug džiaugsmo ir gerų emocijų. Tačiau, su kiekvienais metais į dainavimą žvelgdavau vis rimčiau ir profesionaliau, kol galiausiai dar net neatėjus brandos egzaminams jau tvirtai žinojau, kad muzika – mano gyvenimas, o dainavimas – mano duona“, – savo profesija džiaugėsi jis.

„Good Time Boys“ lyderis nelepia, kad muzikiniame pasaulyje jis labiausiai nori būti panašus į nuoširdžiausius atlikėjus, tuos, kurie emociją išgyvena, o ne suvaidina.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes su vyrukais turime du tikslus – nurauti visiem stogus ir priversti trypčioti pagal mūsų muziką. Esminis tikslas atėjus į „Good Time Boys“ koncertą – išprotėti, pajusti ekspresijos laisvę ir „tūsinti“ kartu su mumis. Gyvenime stengiuosi būti tik pačiu savimi. Nematau prasmės į kažką panašėti, nes pats esu labai įdomus ir savo viduje kasdien vis atrandu kažką naujo. Esu sulaukęs palyginimų su Fredžiu Merkuriu, kuris yra vienas mano herojų. Ką Fredis išdarinėdavo ant scenos – tai absoliuti magija. Bandau ir pats nuo jo nei kiek neatsilikti, o galiausiai ir pralenkti“, – ambicijų nestokoja kelmiškis.

Pastarosiomis savaitėmis Gabrielius gyvenimas verda vien „X Faktoriaus“ sultyse. Nors fiziškai tenka daug repetuoti ir ruoštis tiesioginėms transliacijoms, tačiau to žemaitis nelaiko nuovargiu. Sunkiausia jam neapvilti grupe tikinčių žmonių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi fiziškai mūsų niekas palaužt negali, tai tik psichologiškai kiek sunkiau, nes nenorime nuvilti nei žmonių, nei patys savęs. Tačiau tik užlipęs ant scenos visa tai pamiršti, pamiršti visas baimes, nes muzika tave užvaldo ir privalai atiduoti absoliučiai viską“, – teigė Gabrielius.

Anot jo, pažintis ir artimas bendravimas su projekto teisėjais, o ypatingai su savo mokytoju Sauliumi Prūsaičiu, jam leido pakeisti požiūrį į visiems Lietuvoje puikiai žinomas pramogų pasaulio žvaigždes. „S. Prūsaitis yra puikus artistas ir „šoumenas", bet taip pat tai labai atviras, jautrus ir nuoširdus žmogus. Vos kelias minutes pabendravęs prie jo pradedi jaustis lyg prie seno pažįstamo, kas buvo labai netikėta, bet malonu“, – savo mokytoju džiaugėsi Gabrielius Šurna.

„Good Time Boys“ pasirodymą „Kėdžių iššūkio“ etape žiūrėkite:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų