REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
„Tarp mūsų, mergaičių“ filmo akimirkos (Ievos Jūros Jūraitės nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Holivude įprasta, kad aktoriai aukojasi dėl vaidmenų kine – keičia plaukų spalvą, skutasi galvą, priauga ar numeta svorio. Pokyčių čempionu už Atlanto galima vadinti aktorių Christianą Bale‘ą, rašoma pranešime spaudai.

6

Holivude įprasta, kad aktoriai aukojasi dėl vaidmenų kine – keičia plaukų spalvą, skutasi galvą, priauga ar numeta svorio. Pokyčių čempionu už Atlanto galima vadinti aktorių Christianą Bale‘ą, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Vaidindamas superherojų Betmeną jis įgijo raumeningą kūną, filme „Mašinistas“ numetė 28 kilogramus, o dėl naujausio viceprezidento Diko Čeinio vaidmens – priaugo 18 kg. Lietuviai, panašu, irgi turės savo pokyčių čempionę – aktorę Rasą Marazaitę.

Aktorė po gimdymo planavo numesti priaugto svorio. Visgi vaidmuo filme „Tarp mūsų mergaičių“ pakoregavo R. Marazaitės planus. „Komedijoje „Tarp mūsų mergaičių“ man teko putlios viliotojos vaidmuo. Tai mergina, kuriai itin sunkiai sekasi numesti svorio. Ilgainiui ji susigyvena su savo kūnu, pamilsta save ir nustoja dėl to jaudintis. Kadangi svorio nesuvaidinsi, dėl filmo teko pasilaikyti savo kilogramus, kurie per nėštumą jau buvo spėję atsibosti“, – pasakojo Rasa Marazaitė.

Prodiuserio Mantvido Žalėno teigimu, įtikinti aktorę nebuvo lengva. „Su Rasa teko pasiderėti. Lengviausias kelias būtų buvęs pasirinkti kitą aktorę, bet mes norėjome Rasos. Galiausiai, pavyko sutarti. Rasa – tikra profesionalė, kuri pasiryžo dėl vaidmens pasistengti. Be to, pažadėjau, kad jau į premjerą ji galės ateiti tokio svorio, kokio norės“, – juokėsi prodiuseris M. Žalėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip aktorei sekėsi įkūnyti drąsią, apkūnoką ir tuo besididžiuojančią linksmojo šešetuko dalį – Virgą, žiūrovai pamatys po Kalėdų.

Apie filmą „Tarp mūsų mergaičių“

Populiariausių Lietuvoje komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

REKLAMA

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Žinoma, „Tarp mūsų, mergaičių“ subalansuotas moterims (ypač „Sekso ir miesto“ gerbėjoms), tačiau filmą privalo pamatyti ir vyrai – kad sužinotų, ką moterys kalba, kai jų nėra šalia. Garantuojame, kad jie irgi juoksis už pilvų susiėmę.

Filmo režisierius – Kęstutis Gudavičius. Filmą platina „Vabalo filmai“. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Ineta Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų