REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip ir kiekvieną pirmadienį, šiandien pristatome dar vieną TVPlay laidos „Kinofeilai“ dalį. Visų pamiltoje kino juostoje apie patrakusius vyrukus rastos klaidos kaip reikiant nustebins – lažinamės, kad jų tikrai nebūsite pastebėję!

Kaip ir kiekvieną pirmadienį, šiandien pristatome dar vieną TVPlay laidos „Kinofeilai“ dalį. Visų pamiltoje kino juostoje apie patrakusius vyrukus rastos klaidos kaip reikiant nustebins – lažinamės, kad jų tikrai nebūsite pastebėję!

REKLAMA

„Pagirios Las Vegase“, ko gero, yra viena geriausių komedijų, tačiau čia mes atradome net 17 pačių neįtikėtiniausių klaidų! Pamatykite jas visas!

1. Viename kadre vonios kambario durys atidarytos, o kitame – jau uždarytos! 

2. Aiškiai matome, kad Filas kažką rašo ant lapuko. Tačiau kitame kadre lapukas tampa visiškai tuščias.

3. Kairėje aktoriaus pusėje lukuriuojanti višta staiga atsiranda priešais aktorių.

4. Mergina su bikini net kelis kartus apeina aplink pietaujančių pagrindinių aktorių staliuką.

5. Iššokus aktoriams iš automobilio aiškiai matome, kad vairuotojo durys uždarytos. Vos po kelių akimirkų tos pačios durys - atidarytos. 

REKLAMA
REKLAMA

6. Automobilis visu greičiau trenkėsi į kitą automobilį. Pirmiausia: kaip įmanoma išgyventi tokį tiesioginį smūgį į šoną!?

7. O kitas dalykas, kaip po tokio smūgio ant automobilio neliko nė įbrėžimo??

8. Susipažinkite. Čia - Filas. O čia - kaskadininkas vaidinantis Filą.

9. Atlikėjas dainuoja į mikrofoną pastatytą ant stovo, o po akimirkos - mikrofonas jau rankose.

10. Maikas Taisonas paaiškina, kad jis vyrukus jis surado pagal tai, kad Dagas paliko savo švarką tigro narve, tačiau kiek vėliau, peržiūrint Maiko Taisono apsaugos kameras galime pastebėti talpinant tigrą į bagažinę Dagas visgi dėvėjo švarkąir iš tiesų nebuvo jos palikęs jokiame narve.

REKLAMA

11. Ruošiant mėsos gabalą tigrui jis atrodo labai minkštas ir lankstus, atrodo net per pusę galima lengvai sulenkti, tačiau kai Stiu tą patį mėsos gabalą nuneša tigrui, matome, kad mėsa tapo kieta ir greičiausiai - plastmasinė.

12. Kai Stiu išeina iš dušo matome, kad jo pėdos yra vis dar nešvarios. Įdomu, ar čia dėl to, kad vyrai plauna tik galvą, pažastis ir klyną, ar todėl, kad jokiam duše jis iš tiesų nebuvo..

13. Kalbėdamas su Dagu apie automobilį Sidas nusiima akinius, tačiau po akimirkos akiniai ir vėl puikuojasi ant Sido veido.

14. Kai draugai randą Dagą ant stogo, aiškiai matome, kad jo veidas yra labai gerai apšviestas tiesioginių saulės spindulių. Vos po kelių žodžių Dago veidas - šešėlyje, kas reiškia, kad filmų metu žemė aplink saulę sukasi daaaaug greičiau.

REKLAMA
REKLAMA

15. Kai Filas gauna malkų nuo pono Čovo, matome, kad jo kelnės yra smarkiai išsitepusios. Na ir kuris iš mūsų nesinešioja atsarginių kelnių kelnėse, kad kitame kadre galėtume atrodytų lyg naujai gimę. Kai automobilyje vežamas tigras prabunda, matome, kad jis yra su grandine ant kaklo. Kiek vėliau, scena po scenos, gradinė tai dingsta, tai atsiranda.

16. Iš koridoriaus pusės, matome, kad viešbučio kambario durys yra baltos, tačiau žiūrint iš vidaus jos pakeičia spalvą ir tampa - rudos!

17. Filmo pabaigoje savo kišenėje Dagas randa 80 tūkstančių. Kadre iš išorės matosi, kad žetonus jis laiko dešinėje rankoje, tačiau kadrui paskeitus, žetonus atsiranda kairėje rankoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų