REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
S. Žutautienė, A. ir G. Žemaičiai (tv3.lt fotomontažas)

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, TV3 televizijos žiūrovus žadins nuotaikinga ir azartiška kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“.

29

Kaip ir kiekvieną šeštadienio rytą, TV3 televizijos žiūrovus žadins nuotaikinga ir azartiška kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“.

REKLAMA

Čia laukia žavingų moterų desantas – tai laidos „TV pagalba“ gelbėtojos Gerda Žemaitė ir Sandra Žutautienė. Sunkioji užduotis įvertinti, kuri gamina geriau, atiteks jų bičiulei, kolegei, dar vienai gelbėtojai Rūtai Filejevai.

Artėjančių žiemos švenčių proga laidos vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė paruošė du puikius patiekalus, puikiai tinkančius nustebinti namiškius Kalėdų proga. Burtai lems, kad Gerda, kartu su „Kamado Bono“ grilio meistru Tomu Petryla, gamins uzbekišką šventinį antienos plovą, o Sandra, padedama Ilonos, keps sluoksniuotos tešlos ragelius su lašiša.

Artėjant svarbiausioms metuose šventėms, abi moterys pripažins, kad lengvos įtampos netrūksta – reikia ne tik reikia supirkti dovanas, bet ir sugalvoti, kokiais patiekalais palepinti susirinksiančius svečius.

REKLAMA
REKLAMA

„Pernai metais pirmą kartą pasikviečiau visą šeimą pas save į namus kepiau mėsą. Gavosi tobulai, todėl ir šiemet ketinu kokį nors įdomų patiekalą Kalėdoms pagamint ir ta proga vėl pasikviesti visą savo šeimą“, - laidoje pasakos Gerda.

REKLAMA

Pavasarį šeimos pagausėjimo sulauksianti G. Žemaitė atvira – šiandien jos ir vyro Andriaus namus yra užpildęs didelis laukimo džiaugsmas, kuriuo bus smagu pasidalinti ir su gausia gimine, suvažiuosiančia per šventes.

„Kūdikio lytį jau žinome, bet norisi ją pasilaikyti sau... Juk nesvarbu, berniukas ar mergaitė, bet kokiu atveju, labai laukiam“, – apie gandrus ir atžalos laukimą kalbės Gerda.

Laidos vedėjos Ilonos paklausta, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė atskleis pikantiškų detalių apie Gerdos vyrą Andrių – jis juk yra ir Sandros vadovas darbe, tad moteris tikrai turi ką papasakoti.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip vyras Gerdai – retai kada galima pamatyti tokį rūpestingą ir mylintį vyrą, o kaip vadovas – griežtas, priekabus, tačiau Gerdai net kartais būna griežtesnis negu mums visiems kitiems“, – apie „TV pagalbos“ prodiuserį pasakos Sandra.

Tačiau be atvirų pokalbių, laukia ir kulinarinis teismas. Kurį patiekalą – Gerdos ar Sandros – karūnuos jų kolegė Rūta? Kaip Gerdai sekasi suktis virtuvėje ir kaip pasikeitė jos mityba besilaukiant vaikelio? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau aštuntą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3! 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų