REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Donata Gutauskienė-Laisva (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė bei televizijos laidų vedėja visai neseniai nustebino savo gerbėjus pranešdama, apie kokią dovaną Kalėdoms svajoja.

26

Dainininkė bei televizijos laidų vedėja visai neseniai nustebino savo gerbėjus pranešdama, apie kokią dovaną Kalėdoms svajoja.

REKLAMA

Laidoje „KK2“ ji atvirai papasakojo, kaip norėtų pasitobulinti savo išvaizdą.

„Nežinau, kaip tai įvarndinti – norėčiau papų“, – atvirai rėžė ji.

Tiesa, moteris šį pasitobulinimą nori atlikti nepamesdama sveiko proto. „Aš nekalbu apie kažkokią didžiulę krūtinę, kurios tu paskui nebesugebi panešti. Aš kalbu apie tokią gražią, mažą, tokią į delniuką telpančią krūtinę. Mano atrodo, čia nieko tokio blogo“, – laidoje kalbėjo ji.

„Tam tikrus kompleksus aš jaučiau nuo paauglystės, turbūt, nes dar mokyklos laikais pastebėjau, kad draugės jau perkasi liemenėles, kad krūtinė augo, o pas mane – kaip nieko, taip nieko“, – prisimena ji teigdama, kad pirmosios liemenėlės mamos prašė todėl, kad neatsiliktų nuo draugių, nors jos nė nereikėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Iki 20 metų, man visi sakydavo, kad užaugs. O po 20 metų sakydavo: „Palauk, pagimdysi, padidės“, – sakė „KK2“ laidoje dainininkė.

Vis dėlto taip ir nesulaukusi norimo efekto, Laisva nusprendė kreiptis į specialistus. „Šiandien yra laimingiausia mano gyvenime diena, nes einu apžiūrėti ir pačiupinėti savo būsimų papų“, – sakė ji.

REKLAMA

Tiesa, moteris apie sprendimą pasididinti krūtinę galvoja jau ilgai, tačiau bijojo dėl savo saugumo. Laidoje moteris chirurgo klausė, ar pasididinusi krūtinę galės skristi lėktuvu.

„KK2“ laidoje buvo pranešta ir tai, kad Laisvos vyras tam neprieštarauja, todėl šių Kalėdų proga dainininkė išpildys savo svajonę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų