REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
146
2018-aisiais šios šeimos susilaukė kūdikių (tv3.lt fotomontažas)

2018-uosius daugybė garsenybių prisimins su plačia šypsena savo veiduose. Dalis jų pirmąkart tapo tėvais ir susilaukė pirmagimių, kiti savo šeimą papildė dar vienu vaiku.

146

2018-uosius daugybė garsenybių prisimins su plačia šypsena savo veiduose. Dalis jų pirmąkart tapo tėvais ir susilaukė pirmagimių, kiti savo šeimą papildė dar vienu vaiku.

REKLAMA

Kviečiame kartu prisiminti šiais metais pramogų pasaulio garsenybių gražiausias akimirkas.

Susilaukė dukros 

Gerai žinoma aktorė Ineta Stasiulytė su mylimuoju Deividu Meškausku spalio 11-ąją susilaukė dukros Marijos.

D. Meškauskas teigė, kad mergaitė – graži ir sveika, o abu tėveliai labai laimingi.

Primename, kad birželio mėnesį pramogų pasaulį pasiekė džiugi žinia – aštuonerius metus bendro gyvenimo skaičiuojanti Inetos Stasiulytės ir Deivido Meškausko pora laukė šeimos pagausėjimo.

Deividas kartu su Rūta Ščiogolevaite augina sūnų Adomą. Inetai tai antroji dukra. Moteris augina 14 metų dukrą Upę.

Kiek anksčiau Ineta minėjo, jog dukros laukimas buvo įdomus ir nesudėtingas.

„Aš tikrai turiu daug veiklos už namų, bet kiekvieną kartą grįžtant – labai įdomu. Rūbelių daugėja, įrangos daugėja. Reikia visus naujojo būsto darbus pasidaryti, viską įrengti. Norisi viską baigti, kol gims vaikas – toks yra mano tikslas“, – pasakojo šokėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas labai lengva. Tik dabar paskutinis mėnuo. Čia yra sunkumas. Visas nėštumas buvo lengvas“, – apie laukimo laikotarpį prabilo aktorė. Visgi būsimieji tėveliai vaikelio vardo atskleisti dar nenorėjo, tačiau patikino, kad jį jau išrinko.

REKLAMA

Neslėpė džiaugsmo

Vasario 12-ąją antrosios atžalos susilaukė ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius ir jo išrinktoji Ieva. Porai gimė dukra Meilė Marija.

„Mackevičiūtė prisijungė! Pagaliau mes visi kartu! Pilna komanda! Beprotiška meilė! Dabar privalau būti dvigubai geresnis tėtis! Ir iki grabo dėkingas vyras. Visi jaučiasi puikiai!“ – skelbė antrą kartą tėčiu tapęs vyras.

Portalas tv3.lt primena, kad R. ir I. Mackevičiai susituokė 2013-aisiais Druskininkuose.

Nėštumo laikotarpis su džiaugsmais ir vargais

Visą nėštumo laikotarpį I. Mackevičienė nevengė dalytis nėštumo akimirkomis ar net šio ypatingo laikotarpio vargais.

REKLAMA
REKLAMA

„Pilvas toks didelis, kad nelabai sugebu batus apsiauti. Tik nuotraukose jis atrodo mažas“, – „Instagram“ buvo minėjusi moteris.

Taip pat I. Mackevičienė buvo pasakojusi, kad galvą tenka gerokai pasukti ir rengiantis. „Pagaliau turiu savo džemperį, į kurį telpu ir nereikia iš vyro „skolintis“... Tai yra jaukiausias džemperis ever“, – matuodamasi sutuoktinio drabužį socialinėje erdvėje rašė I. Mackevičienė.

Tiesa, moters mylimasis Rolandas Mackevičius žmona rūpinosi ne tik jai skolindamas savo drabužius, bet ir sukeldamas šypseną. „Instagram“ tinkle „radistas“ su gerbėjais pasidalino profesionalia nuotrauka, kurioje abu sutuoktiniai džiaugiasi didėjančiais pilvukais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai kažko lauki, atrodo, laikas sustoja. Stengiuosi kaip įmanoma dažniau ją prajuokinti, kad laikas tekėtų nepastebimai“, – atskleidė R. Mackevičius.

Ketvirtoji atžala

Lapkričio 2-ąją džiugiomis žiniomis apie ketvirtąjį vaiką taip pat pasidalijo ir žurnalistė Beata Nicholson.   Beata su sutuoktiniu sūnų pavadino Daniel.

Nuotraukoje kūdikėlis įamžintas su kitais Beatos vaikais.

„Mes turime brolį! 2 dienų šviežumo, kvepia dangumi ir laime, vadinsime Daniel. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine“, – rašė B. Nicholson.

Šiemet naujagimių taip pat susilaukė gerai žinoma „Moterys meluoja geriau“ serialo aktorė Agnė Šataitė, Erika Purauskytė, atlikėja Geltona, Julija Žižė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Rūta Ščiogolevaitė, Greta Lebedeva, Linas Adomaitis su žmona Irma bei daugelis kitų.

Pamatykite galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų