REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
56
Ineta Puzaraitė-Čeponienė pasipuošė namus (tv3.lt fotomontažas)

Kalėdų karštinė užvaldo vis daugiau lietuvių – miestuose įžiebiamos margos ir aukštos žaliaskarės, o ore tvyrantis mandarinų kvapas primena, kad gražiausios šventės – jau ne už kalnų.

56

Kalėdų karštinė užvaldo vis daugiau lietuvių – miestuose įžiebiamos margos ir aukštos žaliaskarės, o ore tvyrantis mandarinų kvapas primena, kad gražiausios šventės – jau ne už kalnų.

REKLAMA

Tiesa, savo namus puošti pradėjo taip pat ir pramogų pasaulio garsenybės – ne išimtis ir praeityje gerai žinomos merginų grupės „Mokinukės“ atlikėja Ineta Puzaraitė-Žvagulienė.

tv3.lt kalbinta moteris tvirtino, jog jų šeimos namuose šiemet Kalėdų dvasia jaučiama kaip niekad stipriai.

„Jau papuošti namai, daug smagiau, kai viskas žiba, matosi, kad Kalėdos artėja“, – besišypsodama sakė ji.

Moteris taip pat šyptelėjo, jog šiemet jų namuose papuošti beveik visi kampai, o ir eglutė – tikrai ne viena:

„Papuošėme tris eglutes, prisidėjome daug visokių girliandų, prisikabinome žaisliukų, įvairių molinių eglučių prisidėjome, dekoracijų visuose kampuose. Kadangi persikraustėme į savo namus, kurie yra gan dideli, vietos yra daug, tai norisi, kad ta kalėdinė dvasia jaustųsi visuose namuose. Nesinorėjo tik vieną dalį namo papuošti, dėl to ir daugiau tų eglių“, – juokėsi Ineta.

REKLAMA
REKLAMA

Du mažamečius vaikus – sūnų Bernardą ir dukrą Barborą – auginanti Ineta minėjo, jog puošdami namus atsižvelgia į kelis dalykus. Pasak moteris, svarbu, kad mažieji nesusižalotų:

REKLAMA

„Puošiame dirbtines, dėl patogumo, dėl vaikų, kad neimtų, nerautų spyglių. Nededame stiklinių žaisliukų, girliandos kabo šiek tiek aukščiau, kad Bernardas nepasiektų, ant žemės nieko nededame“, – pasakojo ji.

Pasidarė įspūdingą dovanų sąrašą

Nors girliandomis ir dekoracijomis papuošti beveik visi Inetos ir Ąžuolo namai, moteris tikino, kad tam neišleido nė cento: „Turėjau prisikaupusi nuo praėjusių metų. Vienais metais juk nori raudonų žaisliukų, kitais – mėlynų, po to vėl tie patys raudoni gražūs“, – šyptelėjo moteris.

Ineta taip pat užsiminė, jog turėdama itin didelę šeimą ji net pasidarė sąrašą žmonių, kuriems reikės nupirkti dovanų. „Mūsų šeima labai didelė, tad dovanų reikia visiems. Man svarbiausia, kad būtų praktiška ir naudinga dovana suaugusiems, o vaikams, kad būtų koks nors džiaugsmas, pavyzdžiui, koks žaislas, kurio norėtų. Mūsų dovanų sąraše yra virš 25 žmonių, kuriems reiks dovanų... Man įdomu, kokia suma gausis... Aišku, labai brangių nedovanojame, bet dviženklė, suma asmeniui tikrai gaunasi“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų