REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Simona Milinytė gedi mirusio brolio (tv3.lt fotomontažas)

Los Andžele gyvenanti ir dainininkės bei kino aktorės karjeros siekianti Simona Milinytė gruodžio 12-ąją švenčia gimtadienį.

52

Los Andžele gyvenanti ir dainininkės bei kino aktorės karjeros siekianti Simona Milinytė gruodžio 12-ąją švenčia gimtadienį.

REKLAMA

23-ejų mergina ne tik džiaugiasi artimųjų dėmesiu ir sėkminga karjera, bet taip pat ir atvirai kalba apie tai, kas jos šeimą prieš kelerius metus sukrėtė amžiams.

„Gimtadieniai ne visada yra linksmi ir džiaugsmingi. Kas mane pažįsta, žino, kad kiekvienais metais gimtadienis man primena neapsakomai daug patirto skausmo.

Mano mylimiausias, geriausias brolis buvo nužudytas (prieš pat šią dieną) ir palaidotas per mano gimtadienį“, - pasakojo Simona.

„Gimtadienis žmonėms dažniausiai yra džiaugsmo ir laimės bei šventės diena. O man ši diena yra ne tik tai. Būtent ši diena man primena didžiausią skausmą, kokį žmogus gali patirti. Skausmas širdelėje yra toks stiprus, kad, rodos, jį jauti net fiziškai, atrodo, kad visas kūnas plėšosi į gabalus.

REKLAMA
REKLAMA

Man gimtadienis kasmet suteikia ne tik džiaugsmo, bet ir sugrąžina nežmoniškai skausmingus prisiminimus...

Kiekvienais metais per savo gimtadienį uždegusi žvakutę, su ašaromis akyse, meldžiuosi už savo broliuką. Jis buvo mano pats geriausias draugas, atrama ir didžiausias mano palaikytojas.

REKLAMA

Mano brolis buvo neapsakomai geras žmogus, visada pats pirmas skubėdavo visiems į pagalbą, visada būdavo šalia, kai mums jo reikėdavo. Jis buvo tikras angelas žemėje. O dabar jis yra mano angelas sargas danguje“, - atvirai kalbėjo S. Milinytė.

Primename, kad 2010-aisiais Simonos brolis Vaidas Milinis dingo be žinios. Vėliau jo kūnas buvo rastas su šautine žaizda galvoje automobilyje šalia namų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų