REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Sandra Žutautienė senjorams padovanojo savos kūrybos eglę (nuotr. facebook.com)

Artėjančios Kalėdos tampa jau vis labiau jaučiamos, o garsenybės skuba dalintis gerais darbais.

40

Artėjančios Kalėdos tampa jau vis labiau jaučiamos, o garsenybės skuba dalintis gerais darbais.

REKLAMA

Visai neseniai vieną senjorų porą nustebino laidos „TV Pagalbos“ narė Sandra Žutautienė.

Žinoma moteris jiems padovanojo savo kūrybos eglę, o gražiausiais žodžiais ir nuotraukomis pasidalijo ir su savo sekėjais.

„Šiandien beveik mano gimtadienis! Magdalenos bei Ciprijono irgi! Žemaitijoje Kalėdos prasidėjo nuo šiandien. Verkėme visi, bučiavomės, apsikabinome... Ir visa tai iš laimės, jog lietuviai yra patys geriausi žmonės! 

Seneliukai šiandien anksčiau guls į lovą, nes turi daug „darbelio“: melsis už kiekvieną iš Jūsų, brangūs geradariai. Visi kartu mes – JĖGA!  Jau greit per „TV Pagalbą“ pamatysite, kaip mums visiems sekėsi.

P.S. Būtent šiems seneliukams atkeliavo mano „kūdikėlis“ – pačios pagaminta eglutė. Ir ne pasigirti noriu, o papasakoti apie tokių dovanų prasmę.

REKLAMA
REKLAMA

Žodžiu, tikėjausi, kad mano eglutė truputį patiks ir seneliukai pasidės ją šalia, turbūt, kasmet puošiamos tradicinės eglės. Grįžusi iš mašinos, iš kurios parnešiau vienos šaunios Genutės padovanotus maisto produktus seneliukams pamačiau, jog eglutė stovi visai kitoje vietoje. Magdutė man pasakė: mes eglutės neturime. Būčiau kokios šakos ieškojusi, kad juodu kaspinu perrišta mano sūnaus nuotrauka nestovėtų vieniša. Bet, žinai, čia pati gražiausia eglutė, kuri visada stovės prie mano vienturtėlio... Ačiū už Kalėdas. Man daugiau nieko nebereikia.“ – prieš savaitę rašė ji.

Gerbėjai tokio Sandros poelgio buvo sujaudinti. „Net susigraudinau iš laimės“, „Sveikatėlės ilgų gyvenimo metų kartu seneliukam!“, „Kaip miela“, „Geri žmonės, turbūt, tie seneliukai“ – tokie ir panašūs komentarai iškart pasipylė po nuotrauka.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų