REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viena žaviausių pramogų pasaulio moterų, modelis, drabužių prekės ženklo „SbyS“ įkūrėja Simona Starkutė (33) neslepia, kad kiekvieną dieną įveikti visus užsibrėžtus tikslus ir su jos veikla susijusius darbus – nemenkas iššūkis.

Viena žaviausių pramogų pasaulio moterų, modelis, drabužių prekės ženklo „SbyS“ įkūrėja Simona Starkutė (33) neslepia, kad kiekvieną dieną įveikti visus užsibrėžtus tikslus ir su jos veikla susijusius darbus – nemenkas iššūkis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak Simonos, kartais dėl šių rūpesčių savęs lepinimas ir poilsis atsiduria antrame plane, tačiau ji nedvejodama tikina, kad tai blogas įprotis, kurio turėtų atsisakyti kiekviena moteris.

REKLAMA

– Užsiimate tiek daug skirtingų veiklų, papasakokite, kaip šiandien gyvenate ir viską spėjate?

– Šis metas man yra tikras darbymetis. Tenka ne tik dirbti modeliu daugybėje kalėdinių fotosesijų, dalyvauti renginiuose, bet ir rūpintis savo laisvalaikio aprangos prekės ženklu. Pasipylė šventiniai užsakymai, klientai nori individualių, išskirtinių drabužių sau, dovanų kitiems, tad laisvo laiko šiuo metu pas mane, tiesiog, nėra.

REKLAMA
REKLAMA

– Nepaisant daugybės darbų, tikriausiai, rutinos jūsų gyvenime mažai?

– Tiesa, rutinos mano gyvenime nerasite, niekaip negalėčiau pasakyti, ką veiksiu, pavyzdžiui, po dviejų dienų. Fotosesijos, drabužių užsakymai – jie ateina čia ir dabar. Pavyzdžiui, viena diena kartais gali būti ne tokia užimta, tačiau nesi garantuotas, kad rytoj tau nereikės dirbti nuo ankstyvo ryto iki vėlyvos nakties. Vis dėlto, šis mėnuo toks įtemptas, kad beveik kasdien tenka dirbti po 16-18 valandų, tačiau nesiskundžiu, mano gyvenimas visada buvo toks, o dienos netipinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Po tokių darbymečių būtinas ir poilsis, tad kaip atgaunate jėgas?

– Anksčiau po darbų maratono visada vykdavau į Druskininkus, lepindavausi SPA procedūromis, tačiau dabar dėl nuolatinio laiko stygiaus paskaičiuoju, kad vien nuvykimas ir parvykimas reikalaus kelių valandų, todėl mieliau lieku namuose. Tuomet parai laiko išjungiu telefoną, visą dieną miegu, valgau viską, kas pakliūna po ranka ir keliauju nebent nuo miegamojo lovos iki sofos. Neslėpsiu, taip pasyviai ilsėdamasi pasikraunu naujos energijos.

– Dažnai moteriai nuo poilsio neatsiejamos ir grožio procedūros, ar jos jūsų gyvenime svarbios?

REKLAMA

– Manau, kad visoms moterims, kurioms virš 30 metų, yra privalomos grožio procedūras ir savęs lepinimas. Man ypač patinka veido odos drėkinimo procedūros, veido arba viso kūno, giliųjų raumenų masažai. Taip lepinuosi kartą per mėnesį. Tiesa, priemonių grožio procedūroms namuose turiu labai daug, visada jas pirkdama save apgaudinėju, kad dabar tikrai darysiuosi grožio procedūras namų sąlygomis, juk taip sutaupyčiau laiko, tačiau per daug metų tai nepasiteisina ir priemonės vis guli nenaudojamos.

– Tęsiant grožio temą, kokią vietą kasdienybėje užima makiažas?

– Esu iš tų moterų, kurios kasdien beveik nenaudoja makiažo. Tiesa, makiažo priemonių turiu taip pat daug, nes man įdomu naujovės, todėl nusiperku, gaunu dovanų, išbandau, tačiau kiekvieną dieną jų nenaudoju. 

REKLAMA

– Jei reikėtų pasirinkti vieną makiažo priemonę, kokia ji būtų?

– Negalėčiau išsiversti be blakstienų tušo, tai man atrodo nepakeičiama makiažo priemonė.

– Ką patartumėte moterims, norinčioms nuolatos spindėti pasitikėjimu savimi ir grožiu?

– Moterys, norinčios spindėti, pirmiausia privalo užsiimti mėgstama veikla. Daugybė mano pažįstamų moterų, kurios dirba mylimą darbą, dažniau šypsosi, yra laimingesnės ir jaučiasi gražios bei sveikos. Žinoma, tiek sau, tiek kitoms moterims palinkėčiau savęs neužmiršti, palepinti ir pailsėti, tuomet net neabejoju, kad šypsena nuo veido nesitrauks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų