REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Asta Valentaitė (Getty Images) (tv3.lt fotomontažas)

Gruodžio 10 d. Londono Karališkosios Alberto salėje kartu su mados pasaulio atstovais ir pramogų pasaulio žvaigždėmis raudonuoju kilimu žengė ir Asta Valentaitė.

69

Gruodžio 10 d. Londono Karališkosios Alberto salėje kartu su mados pasaulio atstovais ir pramogų pasaulio žvaigždėmis raudonuoju kilimu žengė ir Asta Valentaitė.

REKLAMA

Stellos McCartney asmeninio kvietimo dalyvauti Britų mados tarybos apdovanojimuose šiemet sulaukė tik trys mados namų klientės, viena kurių – stilistė ir modelis A. Valentaitė, rašoma pranešime spaudai.

Asta neslepia, nustebusi gavusi šį kvietimą. „Esu Stellos McCartney kūrybos gerbėja, mielai vilkiu jos rūbais, tad kvietimas būti dizainerės viešnia svarbiausiame metų mados renginyje – didelis įvertinimas iš visos mados namų komandos“, – pasakoja Asta.

Dizainerės atstovai paaiškino atkreipę dėmesį į Astos įvaizdį, artimą Stellos McCartney filosofijai. „Paprašėme Astos tapti ženklo ambasadore, nes jos asmenybėje matome puikų išorinio žavesio, pasaulietiškumo ir sveikos gyvensenos derinį. Ji tikra šiuolaikinė moteris, kuriai ir skirti Stellos McCartney rūbai bei aksesuarai“, – teigia Alina Giliun, mados namų atstovė.

REKLAMA
REKLAMA

„Tokio lygio tarptautiniame mados renginyje dalyvavau pirmą kartą, kai į Londoną susirinko žymiausi dizaineriai, modeliai, fotografai – visi, kuriantys pasaulinį mados verslą. Pačio renginio metu labai didelis dėmesys buvo skiriamas inovatyviai ir tvariai madai, visi apdovanojimus atsiėmę laimėtojai akcentavo mados verslo įtaką aplinkosaugai ir saugiai planetos ateičiai“, – įspūdžiais dalinosi Asta.

REKLAMA

Londone gyvenanti Asta į renginį atvyko pasipuošusi baltu gipiūro kombinezonu, perjuostu šilkiniu diržu, o įvaizdį papildė turkio spalvos delninuke. Visa tai – iš naujausios Stellos McCartney kolekcijos.

2017 m. specialųjį apdovanojimą už inovacijas gavusi Stella McCartney yra viena pažangiausių savo kartos kūrėjų, kūrusi Didžiosios Britanijos olimpiečių aprangas ir puošusi Meghan Markle jos vestuvių dieną šią vasarą. Tačiau Britų mados taryba įvertino tai, jog ši prabangaus mados ženklo kūrėja savo veikloje yra visiškai atsisakiusi odos, kailio ir plunksnų.

REKLAMA
REKLAMA

Mados apdovanojimų ceremonija kasmet organizuojama Jungtinėje Karalystėje nuo 1989 m., siekiant įvertinti tiek britų, tiek ir tarptautinius verslus bei asmenis, padariusius didžiausią indėlį į mados industriją per metus. Ceremoniją organizuoja Britų mados taryba, kuri yra ir pagrindinis lėšų telkėjas Britų mados tarybos švietimo fondui – labdaros organizacijai, kuri skatina dizaino novatoriškumą, remdama gabius studentus ir tokiu būdu skatindama jų indėlį į mados industriją. 2016 m. Britų mados apdovanojimai buvo pervadinti į Mados apdovanojimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų