REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Monika Šalčiūtė ir Karolina Meschino (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusią dieną socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino dalyvavo TV3 laidos „Gero vakaro šou“ filmavime. Akimirkomis iš užkulisių ji aktyviai dalijosi su savo sekėjais.

46

Praėjusią dieną socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino dalyvavo TV3 laidos „Gero vakaro šou“ filmavime. Akimirkomis iš užkulisių ji aktyviai dalijosi su savo sekėjais.

REKLAMA

Karolina su jais elgiasi itin atvirai – ji nebijo pasirodyti be makiažo, suveltais plaukais ar su itin gilia iškirpte. Būtent tokiu vaizdo įrašu ji praėjusį vakarą pasidalijo savo paskyroje.

Itin seksualia suknele pasipuošusi Karolina neslėpė, kad jaučiasi nepatogiai: „Gyvenime net į klubus nesidėdavau tokių suknelių, kokias deduosi čia... Nejauku“, – sakė ji.

Tiesa, kiek vėliau jos paskyroje pasirodė visai kitoks pranešimas – ji persirengė suknelę dėl vienos priežasties. „Pasipylė komentarai, kad išvirtusiais papais esu panaši į Moniką Šalčiūtę“, – kita suknele apsirengusi sakė Karolina.

Šis vaizdo įrašas neprasprūdo ir pro Monikos gerbėjų akis. Jie iškart jį nusiuntė anksčiau buvusiai sekamiausiai Lietuvos merginai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip tavo suknelė. Kodėl ji tave įžeidinėja, aš nesuprantu. Aš ją sekiau, bet dabar ne. Gėda“, – rašė internautės.

Monika pridūrė: „Nežinau, kam to reikia, manau ne aš viena nusipirkau šią suknelę. Šiaip jos iškirptė labai didelė, siaurinau, nors man čia abejose didelės iškirptės.

REKLAMA

Išvirtę mano papai? Įdomu, kur... Vienoje nuotraukoje? Ir tai neišvirtę, o tiesiog gili iškirptė, manau čia žmonės turėjo omeny, kad nukopinta suknelė, kaip pas Šalčiūtę (kas nėra blogai, daug sutapimų būna gyvenime). Nes papai mačiau buvo ne kartą labiau išvirtę. Nieko asmeniško“, – rėžė ji.

Kiek vėliau Karolina taip pat pakomentavo šią situaciją: „Kad jau visokios malalietkos debilės bando čia padaryti skandalą, noriu pasakyti, kad nei pusės žodžio nesakiau blogai apie Moniką Šalčiųtę, nes jau po vakarykščio mano story su suknele ir papais visi ir ji pati čia ardosi, kad pasakiau, kad Šalčiūtės papai išvirtę. Čia ne mano žodžiai, pakartosiu, jog pacitavau tai, ką man pradėjo rašyti visi mano sekėjai. Man tipo screenshotus dėti ar ką? Neseku aš tos Šalčiūtės, man neįdomu vapšė, bet nebandykite čia specialiai mūsų kiršinti, nes čia jūsų pačių stumykla ant jos buvo, kurią aš tik garsiai pasakiau, ne mano žodžiai buvo“, – sakė Karolina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų