REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Paulius Aršauskas (tv3.lt fotomontažas)

Neseniai Finansinių nusikaltimų tarnybos krėstas kriptomilijonierius Paulius Aršauskas nesnaudžia. Savo turtus viešai demonstruojantis vyras, regis, kuklumu nepasižymi.

68

Neseniai Finansinių nusikaltimų tarnybos krėstas kriptomilijonierius Paulius Aršauskas nesnaudžia. Savo turtus viešai demonstruojantis vyras, regis, kuklumu nepasižymi.

REKLAMA

Tiesa, asmeniniame gyvenime žymus vyras šiuo metu išgyvena ne pačias gražiausias akimirkas.

Dar liepos mėnesį apie naujai užgimusius jausmus 23-ejų Eglei Malinauskaitei prakalbęs vaikinas, panašu, šiuo metu vėl džiaugiasi viengungio statusu.

Šįkart Eglė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje atsakinėjo į gerbėjų užduodamus klausimus. Didžioji dalis jų klausė, kodėl pora nepasirodo kartu, ar jie išsiskyrė. Eglė neapsikentusi rėžė tiesiai šviesiai: „Išsiskyriau aš su juo“.

Primename, kad Paulius ir Eglė suka skirtingais keliais jau antrąkart. Pirmąkart jie skyrėsi vos po kelių savaičių draugystės. Tąkart Paulius merginą kaltino smurtu, bandė taikytis su buvusia sutuoktine Diana, tačiau nesėkmingai.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad ilgąjį liepos savaitgalį P. Aršauskas nusprendė praleisti kitos moters glėbyje – vyras su drauge Egle Malinauskaite smaginosi Nidoje vykusiame „Pudra“ festivalyje, taip pat dalyvavo SEL koncerte Klaipėdoje.

REKLAMA

Nors kalbos apie tai, kad P. Aršauskas paliko savo žmoną ir vasario mėnesį gimusią dukrą, sklido jau anksčiau, jos pasitvirtino tik tada.

Vestuvių metinių dieną jis savo paskyroje pasidalijo nuotrauka su E. Malinauskaite.

„Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti, niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka, kas myli ir vertina, tie ir TURI! Kitus teisti labai lengva“, – savo tūkstantinei sekėjų armijai rašė P. Aršauskas.

Nuotraukoje jis bučiavo E. Malinauskaitę į skruostą, už jų nugaros – garsusis Pauliaus „Lamborghini“ su vardiniais numeriais „ARSA 23“.

REKLAMA
REKLAMA

Vos tik paviešinus nuotrauką kaipmat pasipylė neigiami komentarai, kuriuos rašė Pauliaus sekėjai. Jie tvirtino, kad kriptomilijonierius krito jų akyse, elgiasi neprotingai ir vaikiškai, tačiau šiuos komentarus pats Paulius labai greitai ištrynė iš savo paskyros.

Pati E. Malinauskaitė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka po koncerto: joje buvo jų bučinys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų