REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
„Vienas namuose“  (nuotr. YouTube)

Praėjusį vakarą TV3 televizijos žiūrovai su džiaugsmu ir nekantrumu stebėjo pirmąją garsiojo filmo „Vienas namuose“ dalį.

46

Praėjusį vakarą TV3 televizijos žiūrovai su džiaugsmu ir nekantrumu stebėjo pirmąją garsiojo filmo „Vienas namuose“ dalį.

REKLAMA

Daugelis juokauja, kad be šio filmo neįsivaizduojamos Kalėdos, o mažo ir simpatiško berniuko šeimos istorija yra vienas iš šventinių simbolių.

Komiškoje situacijoje pagrindinis filmo veikėjas – Kevinas McCallisteris – yra pamirštamas savo į kelionę išskubėjusios šeimos. Tiesa, bėda po vieną nevaikšto – vos tik jis lieka vienas, į namus bando įsilaužti vagys.

Daugelis šį filmą matė net ne vieną ir ne du kartus, tačiau tikime, kad kai kurių „Vienas namuose“ detalių jūs tikrai dar nežinojote.

1. Komedija pateko į Gineso rekordų knygą, nes uždirbo net 533 000 000 dolerių.

2. Gal ir nepastebėjote, tačiau filmo „Vienas namuose“ blogiukas aktorius Joe Pesci filmuodamasis nuolat keikėsi. Neapsikentęs režisierius Chrisas Columbusas jam patarė vietoj angliško keiksmažodžio „Fuck“ vartoti „Fridge (liet. šaldytuvas)“. 3. Ar prisimenate tą momentą, kuomet Kevino šeima pakavosi lagaminus? Kaip tik tuomet į McCallisterių namus atvyko picų išvežiotojas. Tai ne vienintelis svečias. Namuose apsilankė ir policininku persirengęs vagis. Šis stengėsi išsiaiškinti, kaip apeiti namo saugumo sistemą. Mat šeimai išvykus pastatą planavo apiplėšti.

REKLAMA
REKLAMA

Ši scena – tikras sąmyšis. Į oro uostą vėluojantys šeimos nariai laksto po kambarius ieškodami savo daiktų.

Pasirodo, visos šios sumaišties metu net ir akyliausi žiūrovai praleido kai ką labai svarbaus. Kevino tėvas išmetė vieną lėktuvo bilietą! Apliejęs jį kokakola, kartu su servetėlėmis sušlavė šepečiu. Štai kodėl šeima nesuskaičiavo, kad vieno bilieto savininko oro uoste trūksta.

Antrą kalėdiško filmo „Vienas namuose“ dalį per TV3 televiziją žiūrėkite kitą šeštadienį, 19.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų