REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Jennifer Lopez (nuotr. Organizatorių)

„Mano pačios gyvenimas panašus į šį filmą ir kupinas nusivylimų, kurie galiausiai tampa didžiuliais laimėjimais“, – sako dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez.

58

„Mano pačios gyvenimas panašus į šį filmą ir kupinas nusivylimų, kurie galiausiai tampa didžiuliais laimėjimais“, – sako dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez.

REKLAMA

Jau kitą savaitgalį, gruodžio 14 dieną, ji grįžta į kino ekranus romantinėje komedijoje „Antrasis šansas“ ir yra tikra: ši juosta taps ne tik puikia pramoga, bet ir įkvėpimo šaltiniu bei motyvacija daugeliui žiūrovų, rašoma pranešime spaudai.

„Šiandien, kai visur aplink pilna patyčių ir žmonėms sunku pasitikėti savimi, svarbu aplink turėti tokių ramsčių, kurie padrąsina, įkvepia ir padeda siekti savo svajonių. Juk kartais trūksta tiek nedaug. O kartais – tik pameluoti“, – juokiasi J. Lopez ir priduria, kad nereiktų pamiršti, jog melas dažniausiai išlenda lyg yla iš maišo. Romantinėje komedijoje „Antrasis šansas“ J. Lopez įkūnys keturiasdešimtmetę Mają, už minimalų atlyginimą dirbančią mažmeninės prekybos parduotuvėje ir kiekvieną dieną galvojančią apie savo pasirinkimus, atvedusius į šį gyvenimo akligatvį. Maja žino, kad yra talentinga ir verta žymiai daugiau, tačiau jos CV negailestingas – tinkamo išsilavinimo, pažinčių ir karjeros įrašų neturinti moteris pasmerkta ir toliau suktis tame pačiame neperspektyvių darbų rate.

Kol vieną dieną, galutinai paveiktas Majos niurzgėjimo, vienas jos bičiulis truputį patobulina moters internetinę asmenybę. Patvarko „Facebook“ profilį, prigamina suklastotų nuotraukų (pavyzdžiui, Majos su prezidentu), į CV prirašo išgalvotų darbų. Rezultato ilgai laukti nereikia. Maja pakviečiama darbo pokalbiui į prestižinę finansų kompaniją, įsikūrusią prašmatniame Manheteno biure.

REKLAMA
REKLAMA

Sužavėti Majos įdirbio ir karjeros (žinoma, išgalvotų), firmos vadovai pasamdo moterį verslo konsultante. Jos darbas – užtikrinti, kad įmonės derybos su stambiu Kinijos investuotoju pasibaigtų sėkme. Kai kurie Majos draugai ir artimieji mano, kad šis pokštas nuėjo per toli ir moteris turėtų nešti muilą, kol neprisidirbo kaip reikiant. Tačiau pati Maja įsitikinusi, kad gali pateisinti jai parodytą pasitikėjimą. Nes kartais, kad pagaliau pagautum savo laimės paukštę, tereikia, kad nors tavimi patikėtų. Ir suteiktų gyvenime antrą šansą.

Smagi romantinė komedija apie antrus gyvenimo šansus Lietuvoje pradedama rodyti gruodžio 14 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų