REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
123
Metų vestuvės (tv3.lt fotomontažas)

2018-ieji metai buvo išties gausūs vestuvių. Šiais metais žiedus sumainė daugybė pramogų pasaulyje žinomų porų, o gražiausios šventės akimirkos džiugino ir jų gerbėjų akis.

123

2018-ieji metai buvo išties gausūs vestuvių. Šiais metais žiedus sumainė daugybė pramogų pasaulyje žinomų porų, o gražiausios šventės akimirkos džiugino ir jų gerbėjų akis.

REKLAMA

Besibaigiant šiems metams, siūlome išrinkti gražiausias 2018-ųjų vestuves.

Pirmasis žiedus 2018-aisias su beveik perpus jaunesne mylimąja Justina sumainė aktorius Ramūnas Rudokas, o rugsėjo pabaigoje jiedu sulaukė vaikelio. Aktoriui tai – jau ketvirtoji atžala.

Buvusi orų pranešėja Karolina Liukaitytė ir jos mylimasis Andrius Čelkis savo vestuvėmis nustebino taip pat ne vieną – vietoje įprastų itin puošnių vestuvinių apdarų jie savo šventei pasirinko baltus marškinėlius ir džinsus.

Neseniai gimtadienį atšventusi dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha šių metų vasarą ištekėjo antrąkart. Su krepšininku Ronaldu Rutkausku jiedu žiedus slapta sumainė dar 2016-aisiais, o šiemet iškėlė nuostabią šventę artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Daug dėmesio sulaukė ir Elenos Puidokaitės-Atlantos ir Tada Bruzgulio vestuvės, įvykusios sostinėje esančioje Arkikatedroje Bazilikoje.

Nepastebėtos neliko ir kitų žinomų žmonių vestuvės: Martynas Kavaliauskas amžiną meilę prisiekę mylimajai Rusnei, kolegės Simonos Nainės kurta suknele pasipuošusi už Kęstučio Arlausko ištekėjo Viktorija Sutkutė, Rytis Žvagulis vedė mylimąją Laurą Navikaitę, „Pikaso“ narys Rokas Laureckis amžiną meilę prisiekė mylimajai Aidai Rybalko, Nidoje už mylimojo Manto Pitkausko ištekėjo titulutoa gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė.

REKLAMA

Daug dėmesio sulaukė ir neseniai šeimyninę dramą išgyvenusi Martinavičių šeima. Praėjus vos kelioms akimirkoms po to, kai verslininkai Sigitas ir Natalija Martinavičiai pasuko skirtingais keliais, Sigitas Balio saloje vedė naują mylimąją Eglę Rupeikaitę.

Sunku nepaminėti ir interneto sensacijos Mylinčios Visatos Saulelės (Linos Ramanauskienės) ir jos mylimojo Rimanto vestuvių, įvykusių rugsėjo pabaigoje. Jos ypatingos tuo, kad kainavo vos 120 eurų!

Nuotraukų galerijoje – įsimintiniausios šių metų vestuvės.

BALSUOKITE ČIA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų