REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Gyventi reikia šiandien, kurti – dabar, o meilę šeimai dalyti kasdien“, – įsitikinęs avalynės dizaineris Žanas Maslauskas – sekmadienį pasirodysiančios laidos „Pasaulis pagal moteris“ herojus.

„Gyventi reikia šiandien, kurti – dabar, o meilę šeimai dalyti kasdien“, – įsitikinęs avalynės dizaineris Žanas Maslauskas – sekmadienį pasirodysiančios laidos „Pasaulis pagal moteris“ herojus.

REKLAMA

Žanas, kasdien kovojantis už savo gyvybę, neišsigando likimo negandų ir nepalūžo – su optimizmu siekia užsibrėžtų tikslų, puoselėja įkurtus „Batų namus“ ir žada sukurti batus Andriui Mamontovui.

Ironija prieš septynis infarktus

„Sveikatos problemos yra tarsi įkvėpimas kurti. Visi išgyvenimai vėliau atsispindi kūryboje. Su kiekviena krize atsiranda dar didesnis noras kažką nuveikti“, – laidos vedėjos Kristinos Rimienės kalbintas pašnekovas atviras – krizių jo gyvenime buvo labai daug: cukrinis diabetas, septyni infarktai, laukiančios širdies ir inkstų transplantacijos... Vien praėjusiais metais jis patyrė tris infarktus, praleido ligoninėse net septynis mėnesius, tačiau ir į juodžiausias dienas žvelgia su ironija. Žanas nedejuoja dėl negandų, kiekvieną kartą atsidūrus ligoninėje gimsta naujos batų kolekcijų idėjos ir svajonės.

Svajonė – batai Andriui Mamontovui

Kai degi noru gyventi, tai moki ta laime dalytis. Žanas atviras – jo stiprybė yra šeima: mylima žmona, du sūnūs, tarp kurių – 21 metų skirtumas. Tad jau dabar jam padeda vyresnėlis ir būsima marti, o ateityje, viliasi avalynės dizaineris, gal ir jaunėlis susidomės šiuo amatu. Sulaukus tokio pastiprinimo atsiranda laiko išpildyti savo senas svajones.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau svajonę padovanoti Andriui Mamontovui batus, ją išpildyti padėjo Andrius Tapinas, susisiekęs su dainininku. Planuojame artimiausiu metu susitikti, aptarti idėjas, tad ši pagrindinė mano svajonė tikrai bus išpildyta“, – neabejoja avalynės dizaineris, svajojantis ir apie savo parduotuves didžiuosiuose Lietuvos miestuose bei avalynės eksportą į Vakarų Europą.

REKLAMA

Žanas kupinas idėjų ir tikslų: užkariauti pasaulį savo kūryba, siūti batus žymiausiems pasaulio veidams – viskas įmanoma, jei tik sveikata leis. O žengti nelengvu gyvenimo keliu ir toliau padės šeima, svajonės ir... sarkazmas.

Naujos idėjos Kalėdų stebuklui sukurti

Laidos rubrikoje „Floristinis desertas“ ir toliau kvepės Kalėdomis: žiūrovai kviečiami pasisemti idėjų, kaip kitaip papuošti eglutę, be kurios ši šventė tiesiog neįsivaizduojama. Laidos vedėja kartu su mažaisiais pagalbininkais elfais parodys, kaip sukurti tikrą kalėdinį stebuklą – eglutę – puošiant ją įvairiais floristiniais elementais.

„Pasaulis pagal moteris“ sekmadienį 10.00 per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų