REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
I. Jankauskaitė, S. Stavickis-Stano, G. Alijeva, A. Mamontovas (tv3.lt fotomontažas)

Penktadienį pramogų pasaulyje pasirodė liūdna žinia – dainininkas Stanislavas Staviskis-Stano pripažino sergantis vėžiu.

44

Penktadienį pramogų pasaulyje pasirodė liūdna žinia – dainininkas Stanislavas Staviskis-Stano pripažino sergantis vėžiu.

REKLAMA

Apie tai vyras prabilo socialiniame tinke „Facebook“.

Pasirodo, kad sunki kova su pavojinga liga prasidėjo dar šių metų pavasarį, tačiau apie tai viešai kalbėti Stano ryžosi tik dabar.

Jo jautrios mintys įkvėpė daugybę žmonių. Tarp jų – ir daugybę Lietuvos įžymybių, kurios skyrė danininkui jautriausius žodžius.

„Labai liūdnas ir gražus tekstas. Sveikatos, Stano“, – rašė Orijus Gasanovas.

Komentarą rašė ir Gediminas Jaunius: „Ačiū, kad pasidalinai. Jaudina ir drąsina tavo mintys mus visus. Linkiu sveikatos ir džiaugsmo. Apkabinu“.

Savo palaikymą išreiškė ir „69 danguje“ merginos. „Aš su tavimi“, – rašė Goda Alijeva. „Iš visos širdies linkiu tau visko, ko geriausio! Iš visos širdies tikiu, jog tavo pozityvumas tave išgydys! Stano – „Skrisim, žinau, kad galim!“ Mes mylim tave! Būk stiprus!“ – pridėjo Nijolė Pareigytė Rukaitienė. „ Neabejoju, kad pasveiksi, kursi ir toliau, o mes dainuosim tavo dainas Mylim ir palaikom!“ – komentavo ir Ingrida Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Jautų tekstą parašė ir Vilija Pilibaitytė-Mia. „Laukiau šito posto, nes nežinojau, kaip tavęs paklausti, kad neįskaudinti, neįžeisti, neapkrauti papildomais klausimais ar atsakymais… ačiū Tau! Esi man be galo brangus draugas!! Žinau, kad esi stiprus ir po viso šito tapsi dar stipresnis!!! Įveiksi viską, nes aplink yra daugybė žmonių, kurie tau linki tik gero, nes tu to nusipelnei!! Mes su tavim padarysim dar ne vieną hitą ir aš pažadu, kad ateisiu tavęs dar pakankinti į įrašų studiją. Laikykis, brolau!!!! Mes su Tavim!!!!“ – rašė ji.

REKLAMA

„Laikykis. Apkabinu stipriai“ – rašė Inga Jankauskaitė.

Nedaugžodžiavo ir Andrius Mamontovas: „Ačiū“.

„Dangaus“ dalyvė Augustė Vedrickaitė taip pat pripažino: „Jaučiuosi tokia bukaprotė, kad pamačius judu abu plikius, mintyse pagalvojau, nu ir sugalvojo, gi vapshe netinka! Negi jie to nemato! Man tik beliko gėda. Stiprybės tau, tavo artimiesiams ir ačiū, kad pasidalinai!“

„Sveikatos, kantrybės, stiprybės ir tikėjimo“ – linkėjo ir Justė Arlauskaitė-Jazuu.

Savo palaikymą nors keliais žodžiais išsakė ir Stano ligai abejingi neliko ir kiti žinomi žmonės. Tarp jų – Simona Milinytė, Edvardas Žičkus, Juozas Liesis, Justinas Jankevičius, Neringa Zeleniūtė, Diana Dargienė, Laura Imbrasienė, Gerda Žemaitė, Linas Lapėnas, Vytautas Rumšas, Dovilė Filmanavičiūtė, Vaidas Baumila, Agnė Bilotaitė, Justina Globienė ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų