REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Monikos Pundziūtės-Monique koncertas (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Šeštadienio vakarą Vilniuje įvyko antrojo „X Faktoriaus“ nugalėtojos bei dainininkės Monikos Pundziūtės-Monique albumo „Virš vandens“ pristatymas.

39

Šeštadienio vakarą Vilniuje įvyko antrojo „X Faktoriaus“ nugalėtojos bei dainininkės Monikos Pundziūtės-Monique albumo „Virš vandens“ pristatymas.

REKLAMA

Į sostinėje įsikūrusią koncertų salę skubėjo daugybė žmonių – čia jų laukė įspūdinga programa.

Savo albumą Monique pristatė taip, kaip ir buvo planavusi anksčiau – koncertinių turų metu. Jauna dainininkė tai daro ne viena – futuristiniuose pasirodymuose scenoje kartu su atlikėja pasirodė ir dainininkai Mantas Jankavičius bei Justinas Jarutis.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir enegingieji bei jau neatskiria Monique pasirodymų dalimi tapę šokėjai Naglis Bierancas, Justas Žilinskas, Edgaras Kerpė ir Dominykas Pijus Fabijonas.

Tiesa, šio albumo įrašymas M. Pundziūtei buvo itin sunkus. Ilgą laiką kamavęs karščiavimas, didžiuliai gerklės skausmai kėlė nerimo visai atlikėjos komandai. Dėl prastos savijautos ne kartą teko atidėti albumo įrašus su prodiuseriais Vytautu Bikumi, Kasparu Meginiu bei Edgaru Žaltausku.

REKLAMA
REKLAMA

„Gydžiausi vaistais, ieškojau alternatyvių būdų sustiprinti balso stygoms – tačiau kuomet niekas nepadėjo supratau, jog reikia kovoti ne su virusu, o su stresu. Jis ir buvo pagrindinė mano bėdų priežastis. Nusiraminusi supratau, kiek nuostabių žmonių mane supa – jie daro viską, kad albumas skambėtų puikiai. O man pasisekė, kad vienintelis dalykas, kurį reikia daryti, tai, ką moku ir ką darau iš visos širdies – dainuoti,“ – pristatydama „Virš vandens“ sakė atlikėja.

REKLAMA

Albumo pavadinimui išrinktas kompozitoriaus V. Bikaus kūrinys, padėjęs atlikėjai nepalūžti sunkiausiomis akimirkomis.

„Prisiminkite, kad tai, kas reikalauja daug darbo, pastangų ir laiko – yra verta. Reikia laikyti galvą virš vandens, net jei vanduo labai gilus,“ – šypsojosi Monique.

Visos koncerto akimirkos – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų