REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Dauguma lietuvių, keliaujančių atostogauti į šiltuosius Turkijos ar Egipto kurortus, noriai renkasi paslaugų paketą „viskas įskaičiuota“.

 Dauguma lietuvių, keliaujančių atostogauti į šiltuosius Turkijos ar Egipto kurortus, noriai renkasi paslaugų paketą „viskas įskaičiuota“.

REKLAMA

Tačiau kelionių ekspertai pataria keliautojams būtinai pasitikslinti, kokias paslaugas pasirinktas viešbutis įsipareigoja suteikti. Skirtinguose viešbučiuose paslaugų paketai „viskas įskaičiuota“ gali ženkliai skirtis.

Kada ir kodėl verta rinktis maitinimo tipą „viskas įskaičiuota“ Kaip pasakoja kelionių ekspertė Kristina Graužinienė, programa „viskas įskaičiuota“ garantuoja ne tik nemokamą maitinimą bei gėrimus viešbučio teritorijoje, bet ir nemažai kitų paslaugų ar pramogų.

„Tai gali būti hamamo procedūros, sporto užsiėmimai ar pramogos vaikams, taip pat koncertinės programos vakarais. Tačiau visada rekomenduojame pasitikslinti su kelionių organizatoriumi, ko iš tiesų galite tikėtis“, - pataria K. Graužinienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ekspertė rekomenduoja „viskas įskaičiuota“ rinktis tiems poilsiautojams, kurie atostogoms renkasi atokiau nuo miestų įsikūrusius penkių žvaigždučių viešbučius ir ketina didžiąją dalį atostogų laiko praleisti juose.

REKLAMA

Aktyvesniems poilsiautojams, pasirinkusiems miesto tipo viešbutį bei ketinantiems daugiau keliauti, užtektų ir pusryčių bei vakarienės.

„Galimybė paskanauti miesto kavinukių siūlomų patiekalų taip pat gali suteikti Jūsų atostogoms papildomų įspūdžių“, - aiškina K. Graužinienė.

Vis dėlto, pasak kelionių organizatorės, užsisakyti atostogas su „viskas įskaičiuota“ verta, nes į tokį paketą įtrauktos pačios būtiniausios paslaugos, todėl poilsiautojas galės būti ramus, jog neteks papildomai išlaidauti ir nuobodžiauti.

Dar daugiau apie „viskas įskaičiuota“, taip pat Turkijos kurortus Antaliją ir Beleką sužinosite naujausioje TV3 laidoje „Kelionių panorama“, kuri bus rodoma šeštadienį, lapkričio 17 d. 12 val.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų