REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Taylor Swift (nuotr. SCANPIX)

Dainininkė Taylor Swift yra žinoma dėl daugybės priežasčių, tačiau tikriausiai tik nedaugelis žino jos pomėgį keliauti neįprastu būdu.

49

Dainininkė Taylor Swift yra žinoma dėl daugybės priežasčių, tačiau tikriausiai tik nedaugelis žino jos pomėgį keliauti neįprastu būdu.

REKLAMA

Mergina visuomet keliauja su daugybe lagaminų, tačiau ar kada būtumėte pagalvoję, kad viename iš jų, pačiame didžiausiame, gali būti ji pati?

Pasirodo, kad gandai, jog Taylor yra keliavusi lagamine, išties pasitvirtino. Tai protu suvokti sunku, tačiau pasaulinio lygio žvaigždės prisigalvoja tūkstančius būdų, kaip išikti nepastebėtoms.

Praėjusią liepą paparacai užfiksavo du vyrus keliantį itin didelį, ir, panašu, sunkų Taylor agaminą. Tuo metu dainininkė buvo neseniai pradėjusi susitikinėti su savo dabartiniu vaikinu Joe Alwynu, todėl stengėsi išlikti kuo įmanoma mažiau pastebima. Žmonės buvo įsitikinę, kad minėtame lagamine buvo pati T. Swift, mat prie lagamino stovėjo daugybė jos asmens sargybinių, kurie stebėjo, kad lagaminas į automobilį būtų įkeltas ypatingai atsargiai.

Galiausiai naujienų portalai patikino, kad ši istorija melaginga, tačiau neseniai kitas muzikantas, Zaynas Malikas, su kuriuo Taylor anksčiau yra kartu dirbusi, patvirtino, kad ji tikrai yra mėgsta tokį keliavimo būdą.

https://twitter.com/swiftsupdates/status/1062545653551763457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1062545653551763457&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Fentertainment%2Fcelebs%2Fa25105505%2Fzayn-malik-confirmed-taylor-swift-suitcase-rumor%2F

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų