REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Garsenybes Balyje sukrėtė drebėjimas (tv3.lt fotomontažas)

Lietuviai vis labiau pamilsta egzotiškąjį Balį. Į Azijos Pietryčius taip pat keliauja vis daugiau ir pramogų pasaulio įžymybių.

34

Lietuviai vis labiau pamilsta egzotiškąjį Balį. Į Azijos Pietryčius taip pat keliauja vis daugiau ir pramogų pasaulio įžymybių.

REKLAMA

Šiuo metu poilsiu egzotiškame krašte mėgaujasi gerai žinoma vizažistė Milita Daikerytė su seserimi Silvija bei TV bei radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė su sužadėtiniu Justinu Žvigu.

Vis dėlto saldžias atostogas gali apkartinti ir ne tokie smagūs nutikimai, kaip žemės drebėjimas.

Ieva Stasiulevičiūtė savo feisbuke šį rytą pasidalijo nerimo kupina žinute: „Šiandien naktį baisiai lijo ir griaudėjo. Pirmą kartą buvo taip nejauku, kad net norėjosi namo! Tik ryte sužinojome, kad vyko žemės drebėjimas. Sakė, atrodo lyg 5 balų. Ir pakvietė prie pusryčių stalo, pristatinėjo naują meniu. O mes rinkomės su kokios rūšies kava pradėsime naują dieną. Tai gražios dienos ir tvirtos žemės po kojomis!“, – skelbė Ieva.

Milita Daikerytė taip pat savo instagrame pasidalijo žinute apie žemės drebėjimą: „Nuotykių dienos metu neužtenka, tai ir naktim pildom kolekcija . Šiąnakt iš lovų mus pakėlė „vidutinio“ stiprumo žemės drebuliukas“, – skelbė ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų kelionė tikrai su nuotykiais. Šiandien apie 1.30 val. mus pakėlė žemės drebėjimas. Paklausus vietinių, ar tai dažnas dalykas, gavome atsakymą: ne, šis buvo stiprus... Na, bet Cunamio grėsmės nėra, galime toliau ilsėtis“, – juokdamasi pridūrė ji.

Tiesa, žinoma mergina prieš kelias dienas skundėsi suprastėjusia sveikata – tiek ji, tiek jos sesuo galimai apsinuodijo maistu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų