REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Garsūs Lietuvos vyrai skleis svarbią žinią – rūpinkimės savo sveikata (nuotr. Organizatorių)

Lapkričio mėnuo visame pasaulyje dažnai minimas kampanijos „Movember“ vardu. Būtent šį mėnesį vyrai yra kviečiami auginti barzdas, jų nesiskusti ir taip atkreipti dėmesį į sunkią prostatos vėžio diagnozę, skatinti prevenciją ir rūpinimąsi savo sveikata.

46

Lapkričio mėnuo visame pasaulyje dažnai minimas kampanijos „Movember“ vardu. Būtent šį mėnesį vyrai yra kviečiami auginti barzdas, jų nesiskusti ir taip atkreipti dėmesį į sunkią prostatos vėžio diagnozę, skatinti prevenciją ir rūpinimąsi savo sveikata.

REKLAMA

Vienas geriausių Lietuvos barberių Raimondas Pasternackis kartu su visa „WOXX Barbers“ komanda ir krepšininko Rimanto Kaukėno paramos grupe ogranizuoja „30 val. Neužmerk akių kirpimų maratoną“. Ne vieną „Ultra trail“ ir „Iron man“ iššūkį įveikęs ir jį skyręs onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams Raimondas tiki, kad ši iniciatyva atkreips daugelio vyrų dėmesį ir paskatins juos rūpintis savimi. Visos surinktos lėšos per 30 val., atliekant kirpimus, bus skirtos padėti vyrams, susidūrusiems su prostatos vėžiu.

Akcijos iniciatorius R. Pasternackis džiaugiasi, kad prie šios idėjos nusprendė prisidėti ne tik jo kolegos, bet ir Lietuvoje gerai žinomi pramogų pasaulio atstovai. „Šią akciją organizuojame pirmą kartą ir džiaugiamės, kad mus palaiko ne tik didelį mūsų pasitikėjimą turintis R. Kaukėno paramos fondas, bet ir daugelis žymių Lietuvos žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Į kvietimą būti šios iniciatyvos dalimi atsiliepė nemažai mūsų klientų, kurie atvyks į mūsų saloną ir akcijos metu stengsis atkreipti visuomenės dėmesį į rimtas vyrų ligas bei prevencijos būtinybę. 30 val. neužmerk akių maratonas yra ne tik iššūkis mums, bet jis taip pat neša svarbią žinią – neužmerkime akių ir neignoruokime svarbių sveikatos problemų, tikrinkimės ir išgirdus sunkią diagnozę, įveikime ją kartu “, – apie iniciatyvą kalbėjo barberis R. Pasternackis.

REKLAMA

Prie 30 val. truksiančios akcijos prisidės žymūs Lietuvos didžėjai Radistai, radijo laidų vedėjas Marius Šmitas, daininkas Donatas Montvydas, humoristas Mantas Katleris, TV laidų vedėjas Mindaugas Rainys, futbolininkas Deividas Česnauskis, ilgų nuotolių bėgikas Gediminas Grinius, dizaineris Giedrius Paulauskas, knygos „Neregėta Lietuva“ autorius Marius Jovaiša ir daugelis kitų.

„Džiaugiuosi, kad mūsų fondas gali prisidėti prie labdaringų iniciatyvų, kurios atkeliauja iš tokių žmonių, kaip Raimondas. Jis jau ne vienerius metus savo išbandymus skiria su sunkiomis ligomis kovojantiems vaikams. Vėžys yra visų mūsų priešas ir visai nesvarbu, ar ši liga smogia vaikui, ar suaugusiam žmogui – mes turime padėti ir priminti, kad reikia tikrintis, negalime laukti. Tai yra didelė problema apie kurią dažnai tylime. Tikiuosi, kad vyrai, išgirs šią mūsų žinią ir neliks jai abejingi“ , – apie iniciatyvą kalbėjo fondo steigėjas, krepšininkas Rimantas Kaukėnas.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai kviečia jungtis žmonės prie kilnios misijos bei prisidėti prie pagalbos vyrams paaukojant simbolinius 3 eurus trumpuoju numeriu 1482. Palaikymo labai lauks ir labdaringo renginio vietoje – ir visai nesvarbu – diena ar naktis.

30 val. truksiantis iššūkis prasidės penktadienį (lapkričio 16 d.) 9.00 val. salone WOXX BARBERS adresu Didžioji g. 28, Vilnius. Akcijos pabaiga šeštadienį 15.00 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų