REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Šaulytė pataria ant savęs nesukrauti visko: moteris netampa madinga, kai iššluoja parduotuvių lentynas (nuotr. Organizatorių)

Praėjusį penktadienį, pasiklausyti patarimų apie madą grožio studijoje „Kopa boutique“ susirinko nemažas būrys klaipėdiečių – pirmą kartą uostamiestyje įvyko stiliaus ir mados popietė su stiliste Viktorija Šaulyte. Žinoma moteris pristatė sezono tendencijas ir tai, ką kiekvienai moteriai privalu turėti savo spintoje, norint atrodyti žavingai kasdien.

8

Praėjusį penktadienį, pasiklausyti patarimų apie madą grožio studijoje „Kopa boutique“ susirinko nemažas būrys klaipėdiečių – pirmą kartą uostamiestyje įvyko stiliaus ir mados popietė su stiliste Viktorija Šaulyte. Žinoma moteris pristatė sezono tendencijas ir tai, ką kiekvienai moteriai privalu turėti savo spintoje, norint atrodyti žavingai kasdien.

REKLAMA

Viktorija Šaulytė kalbėdama apie šio sezono tendencijas teigia, jog madingomis moterys netampa tada, kai iššluoja parduotuvių lentynas. Stilių privalu kurti atsižvelgiant į save ir nesistengti būti masinės mados auka.

„Man atrodo mes labiau turėtume atkreipti dėmesį į save ir savo stilių (požiūrį, manieras, ką mėgstame ir panašiai). Tendencijos keisis nuolat, mano nuomone jų aklai vaikytis nereikia, nes tada pamesime save. Taip, į kasdienybę įnešti vieną ar kitą detalę yra nuostabu! Tačiau, negalvokime, kad nusipirkusios visus šio sezono „topus“ būsite stilinga.

REKLAMA
REKLAMA

Aš manau, kad visi esame stilingi savo asmenybe, išskirtinumais, elgsenomis ir kalbėjimu. Kalbant apie drabužius kaip jau ir minėjau nereikia susikrauti ant savęs visko, kad būtumėm stilingi. Aš siūlau įnešti tam tikras detales į savo įvaizdžius ar net naujoves! Tik su jomis turite jaustis gerai“, – teigia stilistė.

REKLAMA

Renginyje V. Šaulytė nemažai dėmesio skyrė moters psichologijai – kas verčia mus mėgti vienas ar kitas spalvas, kaip skirtingais gyvenimo etapais keičiasi mūsų požiūris į išvaizdą. Uostamiesčio moterys taip pat pripažįsta, neretai apsisprendimus diktuoja ir aplinka, kurioje gyvename, tačiau ne tai, kuo norime būti pačios.

„Mums kiekvienai reikia paklausti savęs: kas man patinka, su kokiomis spalvomis ar siluetais aš jaučiuosi gerai? Visus atsakymus turi diktuoti vidus, tad neleiskite savęs užvaldyti mintims iš aplinkos: ką pasakys kiti, į mane keistai pažiūrėjo, nenoriu atkreipti aplinkos dėmesio, mano draugė atrodo geriau už mane. Meskite šalin visas šias mintis. Kai labiau tikėsime savimi, atsakymai patys pasirodys ir pamatysite kaip drabužiai savaime užgims ant jūsų. Juk ne rūbas turi puošti žmogų, o žmogus rūbą. Kartais mes nerandame tų atsakymų, nes esame kažkur užstrigusios. Tuomet pagalvokime apie savo kasdienybę ar darbas, kurį dirbate leidžia jaustis jums gerai (juk ten praleidžiate didžiąją savo dienos dalį), ar grįžus namo žmones, kurie jūsų laukia, yra tinkami, ar skiriate laiko saviraiškai, hobiams bei savirealizacijai?, – klausimus uostamiesčio moterims kėlė V. Šaulytė.

REKLAMA
REKLAMA

Sezono patarimai: detalės ir baziniai rūbai

Nors stilistė įvardijo pagrindines šio sezono tendencijas, vis dėlto, didžiąją dalį dėmesio ji skyrė detalėms ir baziniams rūbams. Būtent šių derinių kombinacija neapsunkina moterų spintų ir neverčia išlaidauti – o mados ikonomis galima jaustis kasdien. „Šaltuoju sezono metu sluoksniavimą galėčiau įvardinti kaip tendenciją, kuri ne tik padės jums atrodyti madingai, bet ir apsaugos nuo žiemos speigų. Paltas visada gyva tendencija – šį sezoną galite pagalvoti apie languotą ar gyvatės, leopardo rašto paltą. Siūlau nepamiršti ir klostuotų sijonų, kurie puikiai tiks ir jūsų kasdieniniam įvaizdžiui ir vakare pasimatymui.

Taip pat atkreipti dėmesį į detales: beretas, šalikus, pirštines, diržus ar skareles, kurios pagyvins visą turimą rūbų arsenalą spintoje. Visada siūlau turėti keletą bazinių drabužių spintoje, pavyzdžiui: kelnes, sijoną, keletą marškinių, marškinėlių ir megztinių, o po to jais žaisti tarpusavyje bei įvaizdį kurti detalėmis, kurios madingos tą sezoną. Pagrindiniai rūbai niekada neišeis iš mados, o detales įpirkti nebus sunku – tad taip paprastai ir neinvestuodamos didžiulių pinigų susikursite savo įvaizdį“ – rekomenduoja stilistė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų