REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
31
 Pravirkusi R. Šakalytė-Jakovleva peikė valstybės institucijas ir atsiprašė žiūrovų

Renata Šakalytė-Jakovleva sunkiai tramdo ašaras, kai prisimena vaikystėje patirtus smūgius

31

Renata Šakalytė-Jakovleva sunkiai tramdo ašaras, kai prisimena vaikystėje patirtus smūgius

REKLAMA

Žinoma TV laidų vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva kaskart sunkiai tramdo ašaras, kai pasakoja apie vaikystėje nuo patėvio rankos patirtus smūgius. Patirtis ją skatina kuo garsiau kalbėti apie šią problemą ir ginti vaikus, kenčiančius smurtą artimoje aplinkoje.

Socialinė veikla, savanorystė, paramos fondai, viešas kalbėjimas apie visuomenės skaudulius – neatsiranda iš noro būti tiesiog geresniam. Šios socialinės iniciatyvos dažniausiai kyla iš asmeninės patirties. Skaudžios, dramatiškos, sunkios fiziškai, psichologiškai ir emociškai.

Dėl savo išvaizdos daug patyčių išgyvenusi Giedrė Valavičiūtė ne tik socialiniame tinkle įkūrė puslapį „Dydis nesvarbu“, bet ir aktyviai važinėja po šalies mokyklas ir paaugliams skaito paskaitas apie tai, kad žmogaus svoris ir išvaizda nėra jo vizitinė kortelė. Giedrė kovoja už tai, kad moteris turi teisę būti tokia, kokia yra.

REKLAMA
REKLAMA

Mažai kas žino, kad populiari kino ir teatro aktorė Edita Užaitė jau trejus metus dirba savanore emocinės paramos tarnyboje „Jaunimo linija“. Sako, ši veikla išmokiusi ją daugiau klausytis ir išgirsti aplinkinius.

REKLAMA

O dainininko Lino Adomaičio gyvenime – didžiulės ir džiugios permainos: po kone dešimties laukimo metų jiedu su žmona Irma pagaliau sūpuoja dukrytę Saulę. Ilgas laukimas bei atjauta mažiausiems iš mūsų paskatino dainininką ir jo žmoną prieš kelerius metus įkurti asmeninį labdaros ir paramos fondą, kuris rūpinasi globos namuose augusiais, likimo nuskriaustais vaikais.

Nusprendę netylėti apie savo patirtą skausmą, garsūs žmonės padeda daugybei tų, kurie atsiduria panašiose situacijose ir ieško išeities. Juk kartais tam, kad padėtum artimui, reikia vos vieno žodžio ar laiku ištiestos rankos.

Laida apie žmones ir jų gyvenimo istorijas – šį pirmadienį 19.30 val. per TV

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų