REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Virtuvės istorijų filmavimo akimirkos (nuotr. Karolis Kiniulis)

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovų pamėgtoje kulinarinėje pokalbių laidoje laukia azartiškai nusiteikęs moterų desantas – dėl geresnės kulinarės vardo susikaus „La Forza“ grupės narės Vaida Genytė ir Renata Norvilė. O jų laukia tikrai nelengva užduotis, mat rytinių varžytuvių teisėja – itin išranki. Damų gamintus patiekalus vertins gyvulinės kilmės produktų nevalganti gera jų bičiulė bei scenos kolegė Neringa Nekrašiūtė.

21

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovų pamėgtoje kulinarinėje pokalbių laidoje laukia azartiškai nusiteikęs moterų desantas – dėl geresnės kulinarės vardo susikaus „La Forza“ grupės narės Vaida Genytė ir Renata Norvilė. O jų laukia tikrai nelengva užduotis, mat rytinių varžytuvių teisėja – itin išranki. Damų gamintus patiekalus vertins gyvulinės kilmės produktų nevalganti gera jų bičiulė bei scenos kolegė Neringa Nekrašiūtė.

REKLAMA

Sostinėje įsikūrusioje prekybos saloje „Ogmios miestas“ esančioje laidos studijoje Ilona Juciūtė-Čibirkienė šįkart kvies gaminti itin sveikus, vegetariškus patiekalus – Renata kartu su Ilona gamins tortilijas su sojų dribsniais, o Vaida, padedama profesionalaus „Kamado Bono“ grilio meistro Vadimo Amosovo, keps avinžirnių pjausnį. Abi moterys itin mėgsta gaminti, tad azarto tikrai netrūks.

Žavi ir talentinga, Lietuvos lakštingala tituluojama Vaida Genytė-Marazienė pripažins, jog darbų grafikas jau užpildytas suplanuotais koncertais ir ilsėtis tikrai nėra kada. Nors visos „La Forza“ grupės narės yra buvusios solistės, tačiau moteris pripažins, jog konkurencijos jų trio tikrai nėra. „Kiekviena asmeniškai jaučiasi pati gražiausia scenoje, net jei ir trise stovim, bet kiekviena spinduliuoja sava energija“, – sakys V. Genytė.

REKLAMA
REKLAMA

V. Genytės kolegė ir bičiulė, o šį šeštadienio rytą priešininke tapusi Renata Norvilė laidoje atskleis, kaip jai sekasi derinti trijų vaikų auginimą, karjerą bei šeimos gerovės kurstymą. Moteris papasakos, kad ne viskas jos ir sutuoktinio Deivio Norvilo gyvenime vien tik rožėmis klota – pasirodo, koncertinė veikla jų santykiuose yra sukėlusi ne vieną konfliktą.

REKLAMA

„Koncertuoju ir su merginomis, ir su vyru. Ir būna visko per tuos koncertus. Būna, nepasitaręs ir manęs neinformavęs jis paima ir susitaria dėl koncerto, o aš sužinau tik iš vakaro. Kartais dėl šito mes su juo net ir susipykstame“, – laidoje pasakos R. Norvilė.

Jau septynerius metus gyvulinės kilmės produktų nevalganti šios kulinarinės dvikovos teisėja N. Nekrašiūtė atvykusi į laidos studiją atviraus apie savo pasirinkimą nevalgyti tam tikrų produktų.

„Mėsos atsisakiau dėl įvairių priežasčių, tačiau turbūt labiausiai dėl sveikatos. Bet nepasiilgstu mėsos, ypač kai šitaip skaniai gamina“, – kolegių pagamintus kulinarinius šedevrus laidoje girs N. Nekrašiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Teatro ir kino aktorė, dainininkė, Lietuvoje išgarsėjusi dar paauglystėje N. Nekrašiūtė laidoje atskleis ir priežastį, dėl kurios ilgą laiką ji buvo atsiribojusi nuo dainavimo, ir kas paskatino vėl sugrįžti į sceną. Kokia ji, paaiškės jau rytoj, kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.

Kaip suderinti įtemptą koncertų grafiką su asmeniniu gyvenimu? Kokių kulinarinių nuotykių patyrė V. Genytė keliaudama po Maroką? Kurios laidos herojės gamintas patiekalas labiau nustebins mėsos nevalgančią N. Nekrašiūtė? Visa tai ir dar daugiau paaiškės jau šį šeštadienį 9 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau aštuntą sezoną rodoma televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ ir toliau žada nepamirštamas azartiškas žinomų šalies šeimų bei artimiausius bičiulių kulinarines dvikovas ir gardžiausius patiekalus. Laidos studijoje laidos herojai rungiasi vienas su kitu – padedami kulinarės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir „Kamado Bono“ grilio meistrų jie ruošia skaniausius patiekalus, kuriuos lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų