REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Arūnas Storpirštis ir Solveiga Mykolaitytė (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien pasirodė liūdna žinia – mirė žinomas tearo ir kino aktorius Arūnas Storpirštis.

6

Šiandien pasirodė liūdna žinia – mirė žinomas tearo ir kino aktorius Arūnas Storpirštis.

REKLAMA

Vyras ėjo 69-uosius metus.

Tai BNS patvirtino brolis aktorius Gediminas Storpirštis. Pasak jo, A. Storpirštis mirė antradienį, po ligos. Aktorius dar tą pačią dieną dirbo, įgarsino filmą.

„Jis sirgo, bet ir dirbo iki paskutinės dienos – dar vakar garsino filmą. Jis negulėjo ligos patale, o iškeliavo garbingai“, – sakė G. Storpištis.

Nuotrauka socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje su anapilin išėjusiu aktoriumi pasidalijo ir žinoma manekenė Solveiga Mykolaitytė.

„R.I.P. Ilsėkis ramybėje gerb. Arūnas Storpirštis. Man buvo garbė pažinoti ir dirbti kartu su šiuo talentingu žmogumi“, – po fotografija rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorius į Jaunimo teatrą atėjo su legendiniu vadinamu režisierės Dalios Tamulevičiūtės dešimtuku.

Šiame teatre A. Storpirštis sukūrė daugiau kaip 30 vaidmenų. Jis vaidino garsiuose Jaunimo teatro pastatymuose „Ilga kaip šimtmečiai diena“, „Meilė ir mirtis Veronoje“, „Škac, mirtie, visados škac“, „Pirosmani, Pirosmani“ ir kituose.

REKLAMA

Aktorius kurį laiką dirbo nevalstybiniame Didžiajame Vilniaus teatre.

A. Storpirštis daug filmavosi ir Lietuvoje, ir anksčiau – Sovietų Sąjungoje. Jis vaidino „Amerikietiškoje tragedijoje“, „Chameleono žaidimuose“, „Ir ten krantai smėlėti“, „Žalstvykslėse“, „Žvaigždėje“, „Eurazijos aborigene“, „Dėdė, Rokas ir Nida“, kt., filmavosi televizijos serialuose, humoristinėje žinių laidoje „Dviračio šou“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų