REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
Pratyusha Banerjee (tv3.lt fotomontažas)

Indiškas serialas „Pažadėtoji“ per neįtikėtinai trumpą laiką užkariavo daugiatūkstantinės minios širdis ne tik savo šalyje, bet taip pat ir visame pasaulyje. Ne išimtis ir Lietuva – čia kupinas dramų ir likimo vingių serialas nepalieka abejingų.

66

Indiškas serialas „Pažadėtoji“ per neįtikėtinai trumpą laiką užkariavo daugiatūkstantinės minios širdis ne tik savo šalyje, bet taip pat ir visame pasaulyje. Ne išimtis ir Lietuva – čia kupinas dramų ir likimo vingių serialas nepalieka abejingų.

REKLAMA

Tiesa, prieš kelis metus visą kūrybinę grupę sukrėtė tragiška žinia – savo namuose negyva buvo rasta viena pagrindinių aktorių – Pratyusha Banerjee. Garsi mergina iš gyvenimo pasitraukė savo noru.

Vos kelios dienos iki nelaimės ji kalbėjo telefonu su kolega iš filmavimo aikštelės, kuriam mergina sakė, kad gėrė daug alkoholio, nes jautėsi liūdna.

Vieni šaltiniai pasakojo, kad merginos mylimasis Rahuul Raj Singh vertė kylančią aktorę užsiimti prostitucija, o jų santykiai buvo labai sudėtingi.

Dienraštis „Mumbai Mirror“ vos tik po merginos mirties išplatino straipsnį, kuriame paviešino poros paskutinio pokalbio detales.

Įraše buvo girdėti, kaip Pratyusha šaukė ant savo mylimojo. „Tu toks blogas, man taip sunku... Aš visuomet savo gyvenime koviausi dėl visko, tačiau man nebeliko nieko. Tu mane tempi į dugną, tu net nesupranti, kaip aš blogai jaučiuosi“, – sakė ji.

Mergina taip pat pridūrė: „Tu toks savanaudis... Rahul, viskas baigta. Aš pavargau. Aš mirus“, – rėžė ji. Tačiau jos mylimasis jai liepė nedaryti nieko: „Aš grįšiu po pusvalandžio“,– pridūrė jis. „Viskas baigsis po pusvalandžio“, – išrėžė ji.

Pratyushos mama taip pat tvirtino, jog jos dukra skundėsi tėvams dėl mylimojo elgesio. „Jis norėjo uždirbti pinigus iš bet ko... Dėl to ji labai išgyveno“, – sakė jos mama.

Sklido kalbos, kad mergina vos kelios dienos iki nelaimės taip pat pasidarė ir abortą. 

Apie serialą

Žiūrovus labiausiai žavi aktorė Avika Agor. Radžastanas – didžiausia Indijos valstija šalies šiaurėje, prie pat Pakistano. Čia gyvenanti maža mergaitė Anandi dar nežino, kokios griežtos gali būti jos regiono tradicijos.

Aštuonmetė linksmuolė kaip ir visi kiti vaikai svajoja tik apie žaidimus ir skanumynus, tiesa, jai visai neblogai sekasi ir mokykloje. Mokytoja didžiuojasi mergaitės sumanumu ir išradingumu. Deja, greitai nerūpestingas Anandi gyvenimas baigsis.

Jos tėvai sulaukia svečių, kurie siūlo santuoką su panašaus amžiaus Džagdišu. Ilgamečių tradicijų verčiama mergaitė turi tekėti. Iš pradžių ją džiugina nauja vestuvinė suknelė, dėmesys, būsimos vaišės – vestuvės Anandi atrodo kaip smagus žaidimas, tačiau netrukus ji supranta, kad turės atsiskirti nuo mylimos mamos ir tėčio ir iškeliauti pas visiškai nepažįstamus žmones.

Tokio jauno amžiaus mergaitė turės prisiimti naujus vaidmenis – žmonos, mylimosios, marčios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų