REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Filmai (nuotr. Organizatorių)

Nesvarbu kuria koja lapkričio pirmąją išlipsite iš lovos, diena su TV3 bus BAISIAI gera! Speciali TV3 programa šiurpuliukus garantuos ir mažiems, ir dideliems.

4

Nesvarbu kuria koja lapkričio pirmąją išlipsite iš lovos, diena su TV3 bus BAISIAI gera! Speciali TV3 programa šiurpuliukus garantuos ir mažiems, ir dideliems.

REKLAMA

Mažųjų žiūrovų dėmesiui bus pristatytos net dvi siaubingai smagios animacinės premjeros: „Mažasis vampyras“ ir „Monstrų šeimynėlė“.

Ar tikrai visi vampyrai tokie baisūs ir pavojingi žmonėms? Ar įmanoma draugystė tarp trylikamečio vampyro ir tokio pat amžiaus žmonių berniuko? – sužinosite pažiūrėję filmą „Mažasis vampyras“.

„Monstrų šeimynėlė“ primins apie tai, kas svarbiausia – tarpusavio supratimas ir meilė šeimoje. Tai istorija apie šeimą, besiruošiančią Helovino šventei. Visi šeimos nariai persirengia tradiciniais veikėjais: Frankenšteinu, mumija, vilkolakiu, vampyru. Deja, nuotaika visai nešventiška, vaikai mušasi ir erzina vienas kitą, visi barasi ir pykstasi, kol netikėtai jų kelyje pasipainioja ragana – ji visus keturis paverčia tikrais personažais, kuriais jie buvo persirengę. Didysis Helovino nuotykis, o gal nelaimė prasideda! Ar atvirs šeima į žmones? Ką jie dėl to turės padaryti? Nespėliokite, o žiūrėkite ir viską sužinosite!

Dienai ritantis į antrą pusę ir artėjant sutemoms – žiūrovų dėmesiui dar šiurpesnių ir baisesnių filmų premjeros.

REKLAMA
REKLAMA

Neabejojame, kad šiurpulių sukels fantastinis filmas „Panelės Peregrinės ypatingų vaikų namai“. Vakaras prabėgs akimirksniu pasinėrus į nerealiausių fantazijų kupiną pasaulį – magišką vietą, kurioje gyvena ypatingi vaikai, dėl savo sugebėjimų ypač saugomi, kur siaučia monstrai, mistinės būtybės ir vyksta neįtikinamiausios istorijos. Filmo režisierius – fantastikos kūrėjas, filmų apie Edvardą Žirkliarankį ir Svynį Todą režisierius, dviem „Oskarams“ nominuotas Timas Burtonas. Savitą stilių jis išlaiko ir šiame filme, sukurtame pagal pasaulį Ransom Riggs bestselerį.

REKLAMA

O kam adrenalino dar neužteks, tikrai jo gaus pažiūrėję vakaro filmą „Prezidento medžioklė“. Teroristams užgrobus lėktuvą, pirmiausia, bandoma gelbėti prezidentą. Jis visiškai vienas atsiduria atšiauriuose Suomijos kalnuose ir gali pasikliauti tik trylikamečiu berniuku. Be to, paaiškės, kad prezidento apsauginiai, nėra tokie ištikimi ir atsidavę kaip jis galvojo. Užvirs tikra išlikimo kova laukiniuose Suomijos kalnuose.

 

BAISIAI geros, siaubingai malonios, šiurpulių kupinos dienos kartu su TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų