REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Susituokė krepšininkas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Praėjusią savaitę žinomas šalies krepšininkas Mindaugas Kuzminskas viešai socialiniuose tinkluose pareiškė, kad jis ir jo žmona Eglė Andreikaitė skiriasi.

46

Praėjusią savaitę žinomas šalies krepšininkas Mindaugas Kuzminskas viešai socialiniuose tinkluose pareiškė, kad jis ir jo žmona Eglė Andreikaitė skiriasi.

REKLAMA

Šiandien paaiškėjo ir kitos detalės.

Pasak naujienų portalo 15min.lt, teismas jau visai netrukus visiško uždarumo sąlygomis nutrauks M. Kuzminsko ir E. Andreikaitės santuoką.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad apie skyrybas krepšininkas socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje prabilo dar praėjusios savaitės pradžioje.

„Kandagi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešti, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės. Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, jog vienas mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. 

Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes. 

REKLAMA
REKLAMA

Labai tikiuosi, visuomenės ir žiniasklaidos supratimo bei pagarbos privatumui nespekuliuojant detalėmis“, – savo „Instagram“ paskyroje rašė jis.

REKLAMA

Netrukus po to pasirodė ir E. Andreikaitės geros draugės, Dovilės Urbanaitės komentaras. Moteris patikino, kad tikroji skyrybų priežastis yra ne ta. Ji užsiminė ir apie neištikimybę.

Šią teoriją patvirtino ir artimai tiek Mindaugą, tiek ir Eglę pažįstanti sporto žurnalistė Laima Janušonytė.

Laimos teigimu, Kuzminskas kaltino savo žmoną, kad per ją subyrėjo santuoka: „Mindaugas Kuzminskas.... Melo trumpos kojos arba vagie, kepurė dega! Dainelė iš naujo prasidėjo! Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus, ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios - Jūs apsirinkate, kaltindami „Kuzios“ žmoną Eglę. Deja, šioje istorijoje, kalta ne ji“, – socialiniuose tinkluose rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus prabilo ir pati Eglė, davusi interviu laidai „KK2“. Ji patvirtino, jog su Mindaugu kartu nebegyvena jau ilgą laiką – jie skirtingais keliais pasuko vos po dviejų savaičių bendro gyvenimo.

Ir jei daugeliui Eglės ir Mindaugo pora atrodė tobula, vis dėlto taip nebuvo. Eglė laidoje „KK2“ tvirtino, kad jo elgesys labai pasikeitė, o rastos nuotraukos Mindaugo kompiuteryje su kita moterimi tik patvirtino kirbėjusią mintį apie galimą išdavystę.

„Buvo aišku, kad su ta moterimi nebuvo niekada nutrauktas bendravimas ir jis truko ilgą laiką...“, - sakė Eglė.

Ir nors Eglė išsikraustė gyventi pas tėvus, ji tvirtino, kad sprendimą skirtis priėmė Mindaugas. LNK laidoje „KK2“ mergina sunkiai rinko žodžius: „Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves“, - sakė ji.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų