REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Agnė Jagelavičiūtė (Paulius Peleckis/Fotobankas)

Dar rugsėjo pradžioje daugybė ištikimų Agnės Jagelavičiūtės sekėjų buvo be galo nustebinti – paaiškėjo, kad žurnalo „Aš Ikona“ vyriausioji redaktorė palieka leidinį. Nuo šiol ji vadovaus kitam gilias tradicijas turinčiam mados žurnalui, „L’Offciel Lithuania“.

51

Dar rugsėjo pradžioje daugybė ištikimų Agnės Jagelavičiūtės sekėjų buvo be galo nustebinti – paaiškėjo, kad žurnalo „Aš Ikona“ vyriausioji redaktorė palieka leidinį. Nuo šiol ji vadovaus kitam gilias tradicijas turinčiam mados žurnalui, „L’Offciel Lithuania“.

REKLAMA

Šios savaitės pradžioje įvyko vakarėlis, kuriame buvo pristatytas naujasis leidinys. Šio renginio nepraleido ir buvęs A. Jagelavičiūtės partneris, Alfas Ivanauskas.

Paklausta, kaip jaučiasi, žinoma moteris neslėpė: „Tikrai jaudinantis momentas, daug atsakomybės. Meluočiau, jei sakyčiau, kad aš nė kiek nesijaudinu, ar kad viskas yra užtikrinta. Iš tikrųjų, yra labai daug atradimų – viskas iš naujo. Aš mėgstu tą „viską iš naujo“ – šiaip jau, tai mano antras vardas (šypsosi). Bet tai reikalauja ir aukų. Ir apskritai, tai kainuoja.“

A. Jagelavičiūtė atviravo, kad dabar pamatyti Alfą – tikrai liūdna, tačiau jo pasirodymas renginyje jai yra be galo svarbus. „Dažniausiai, kai žmonės išeina iš kažkokio darbo, būna kokia nors banali priežastis – pavyzdžiui, kad susipyko. Tai, kad Alfas atėjo į šį renginį, yra ne kažkoks parodomasis šou – mes su juo iš tiesų susirašome kiekvieną dieną, ir sakėme, kad rodysime stilingos konkurencijos pavyzdį“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Agnė teigė, kad kiekviena nauja pradžia būna sunki, tačiau kartais ji yra reikalinga. „Aš iš „Ikonos“ išėjau ne todėl, kad ten kažkas atsitiko, o todėl, kad gavau tarptautines galimybes. Yra dalykai, kuriems gyvenime negali pasakyti „ne“. Tas pats kažkada buvo ir su „Ikona“, kai prieš beveik 4 metus Alfas man pasiūlė ateiti ir daryti šį žurnalą. Tuo metu visi sukiojo pirštą prie galvos, nes aš buvau ką tik pagimdžiusi – tai buvo tikrai ne laikas pradėti tokią naują sritį“, – dabar su šypsena prisimena ji.

REKLAMA

Vyriausios redaktorės teigimu, dabartinė jos situacija iš tiesų yra labai panaši. „Kai dabar Tadas pakvietė į „L’Officiel“, buvo lygiai tas pats – tiesiog reikėjo priimti tokį sprendimą. Bet aš niekada nebūčiau numetusi „Ikonos“. Su Alfu pasikalbėjau, ir netgi pasiūliau žmogų, kuris, norėčiau, kad mane pakeistų, nes niekas nenori, kad jų sukurtas vaikas (na, vaikas, gal kiek per skambiai pasakyta), jaustųsi blogai“, – kalbėjo A. Jagelavičiūtė pridėdama, kad tai sakydama netgi šiek tiek graudinasi.

Žinoma moteris teigė, kad dabar tiek jos, tiek ir „Ikonos“ laukia nauji iššūkiai: „Aš iš tiesų noriu, kad „Ikonai“ būtų taip gerai, kad ji mums visuomet kvėpuotų į nugarą, arba mes vieni kitiems. Mes būsime konkurentai, bet, žinote, čia kaip didžiulėse sporto varžybose, kur yra aukščiausias lygmuo – ten žmonės nesistumdo. Jie tiesiog paspaudžia ranką, jeigu kažkam pavyko laimėti. O turėti lygiavertį varžovą, yra, turbūt, svarbiausia, kad tu kiltum aukštyn.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų