REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Taylor Lehman (nuotr. facebook.com)

Sakoma, kad meilei ribų nėra, tačiau kai kurie atvejai vis dar stebina ir daug ko mačiusius.

24

Sakoma, kad meilei ribų nėra, tačiau kai kurie atvejai vis dar stebina ir daug ko mačiusius.

REKLAMA

Viena amerikiečių šeima iš šono atrodytų niekuo neišsiskirianti, jei ne vienas „bet“ – mergina ištekėjo už savo geriausios draugės tėvo.

Dabar 54 metų Kernas Lehmanas gali džiaugtis jaunų moterų draugija, mat daug laiko praleidžia su savo 30-mete dukra ir netgi dar jaunesne, 27 metų geriausia jos drauge, kuri neseniai tapo ir jo žmona.

Tiesa, kai Kernas susipažino su dukros geriausia drauge Taylor, abu jiedu dar buvo kituose santykiuose. K. Lehmanas buvo vedęs, o Taylor turėjo vaikiną. Vis dėlto pastaroji visuomet žavėjosi savo geriausios draugės tėvu, o šis su ja nemažai flirtuodavo.

„Jo dukra Amanda buvo geriausia mano draugė, o aš susidėjau su jos tėčiu, todėl iš pradžių tikrai jaučiau kaltę“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo Taylor.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vėliau šis jausmas praėjo, o ir Amanda šiems santykiams nesipriešino. Tačiau po to pora susidūrė ir su kitomis problemomis. „Santykių pradžioje jaučiausi nesaugiai, mat man atrodė, kad visi į mus žiūri ir spėlioja, ar nesu jo dukra. Aplinkiniai mus stebi dar ir dabar, tačiau manau, kad taip yra todėl, jog mudu gerai atrodome“, – sakė ji.

Nepaisant to, kad ryšį vienas su kitu jie rado vos susipažinus, nė vienas nesitikėjo, kad ši pažintis peraugs į santuoką. „Iš pradžių galvojome, kad tai bus tik lengvas romanas po pasibaigusių kitų santuokių. Tačiau mudu puikiai tikome, klausomės tos pačios muzikos ir turime suaugusias sielas“, – tikina Taylor.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų