REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Andrius ir Monika Šedžiai (tv3.lt fotomontažas)

Pramogų pasaulį drebinanti Andriaus ir Monikos Šedžių skyrybų drama, panašu, įgavo tikrą pagreitį. Praėjusią dieną teisme akis į akį susitikę sutuoktiniai dar kartą atvertė skyrybų bylą.

69

Pramogų pasaulį drebinanti Andriaus ir Monikos Šedžių skyrybų drama, panašu, įgavo tikrą pagreitį. Praėjusią dieną teisme akis į akį susitikę sutuoktiniai dar kartą atvertė skyrybų bylą.

REKLAMA

Vis dėlto penktadienio popietę M. Šedžiuvienė savo „Facebook“ paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje jos sūnus Gabrielius ir kita moteris.

„Po teismo gerasis tėvelis labai norėjo praleisti turiningą savaitgalį su savo mylimu sūnumi. Aš, kaip gera mama, žinoma, sutikau su tokiu noru. Juk vaikas ir tėtis turėtų leisti laiką kartu. Deja! Gaunu nuotraukas iš žmonių su klausimu, ar čia ne jūsų vaikas. Aš drąsiai sakau, kad taip, jis su savo tėčiu, tačiau gaunu atsakymą, kad tėvo niekur nėra aplinkui. Tik jo nauja draugė Erdvilė! Tai ponas Andriau, kokio velnio pasiimi vaiką, jeigu negali net jam laiko skirti?! O numeti vaiką svetimam žmogui! Kas vaiko širdelėje turi dėtis? Kur mamytė, kur tėvelis? Ir dar tu vaiko globos nori?! Net poros dienų nesugebi vaikui skirti savo laiko! Vaikas galėjo visą dieną praleisti su savo mama, jeigu toks užsiėmęs esi!“, – skelbė M. Šedžiuvienė.

Vos tik Monika pasidalijo šia žinute, naujienų ir pramogų portalo tv3.lt žurnalistai susisiekė su pačiu A. Šedžiumi, kuris apie Monikos pranešimą dar nieko nežinojo.

REKLAMA
REKLAMA

„Su kokia nauja drauge? Tegul ji nenusigaruoja tame feisbuke! Man pikta, aš paprašiau, kad žmogus pabūtų, nes man reikėjo važiuoti į vieną susitikimą, į kurį negaliu pasiimti vaiko. Aš vaiką pasiėmiau savaitgaliui, tad tai mano reikalas, ar aš pasitikiu žmogumi, kuriam palieku vaiką, ar ne. Kadangi tėvai darbuose, tai susitariau, kad mergina pažiūrėtų sūnų. Aš jau važiuoju jo pasiimti. Sutarėme, kad pabus lauke, kol gražus oras“, – teigė žinomas vyras.

REKLAMA

A. Šedžių papiktino tai, kad Monika iškart auklę pavadino jo naująja širdies drauge.

„Tegul Monika anonsuoja savo naują draugą, o mano gyvenimą palieka man, gerai? Tai tiesiog pažįstama auklė, kuri pažiūri vaiką, viskas“, – rėžė jis.

Primename, kad rugsėjo mėnesį pora susitiko teisme. Teismo proceso metu Monika atrodė itin liūdna ir susirūpinusi. Jai tai akivaizdžiai buvo sunkus išbandymas.

Apie Monikos ir Andriaus klibančią santuoką buvo kalbama dar prieš kelerius metus, tačiau tuomet poros jausmus, panašu, išgelbėjo dainininkės nėštumas. Pora susilaukė sūnaus Gabrieliaus ir kurį laiką atrodė kaip darni, laiminga šeima. Visgi praėjusių metų pabaigoje paaiškėjo, kad pora kartu nebegyvena, o socialiniuose tinkluose vyko aršūs kivirčai. Vieni internautai palaikė Moniką, o kiti stojo Andriaus pusėn.

„Jis žino, kad man jau nieko nebegali padaryti – mašinos atimtos, namai atimti. Kai mato, kad aš stojuosi ir neverkiu, neprašau ir nemaldauju, bando rasti kitų kelių. Esu tokia pavargusi, kad jam sakau, jog jei nori, padėk išlaikyti vaiką, jei nenori – nereikia. Pavargau emociškai nuo psichologinio spaudimo“, – laidoje „Raudonas kilimas“ yra sakiusi Monika Šedžiuvienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų