REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
J. Jarutis, KAIA, L. Somov (tv3.lt fotomontažas)

Intriguojantis trio – muzikos prodiuseris Leonas Somovas su vokalistais Justinu Jaručiu ir KAIA šiandien pristato naujausią dainą „Talk To Me“, rašoma pranešime spaudai.

9

Intriguojantis trio – muzikos prodiuseris Leonas Somovas su vokalistais Justinu Jaručiu ir KAIA šiandien pristato naujausią dainą „Talk To Me“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Savo žinutę pasauliui jie perduoda ir jausmais pulsuojančiu vaizdo klipu, kuriame Leonas tapo nuodėmklausiu, o Justinas ir KAIA įtaigiai perteikė sudėtingo, jautraus ir labai reikalingo poros pokalbio kibirkštis.

„Pasaulyje yra daug skirtingo žanro muzikos ir aš stengiuosi savęs neįrėminti vienoje stilistikoje, juk muzika – lyg emocija, būtų neįdomu gyventi tik su viena iš jų“, – sakė L. Somovas. Jo studijoje gimusi naujoji daina „Talk To Me“ turi visą spektrą emocijų.

„Tai – bendro mūsų darbo rezultatas, kuriuo aš, KAIA ir Justinas Jarutis vienodai džiaugiamės. Jie abu yra labai skirtingi. Tačiau man Justinas ir KAIA– ne tik kolegos, bet ir draugai, su kuriais visuomet patiriame gerą vaibą, kai susitinka mūsų idėjos ir kūryba. Pastarieji mūsų trijų darbai buvo sėkmingi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Gavęs šitą pasiūlymą ir išgirdęs dainą iškart žinojau, jog noriu prisijungti. Galimybė būti įdomios kolaboracijos dalimi visada mane žavi“, – teigė J. Jarutis.

REKLAMA

„Kai prisijungė Justinas, daina „Talk To Me“ įgavo daug daugiau spalvų, ji užsipildė. Džiaugiuosi, kad Leonas nebijo eksperimentuoti skirtingose stilistikose ir labai smagu girdėti tokį vyrišką tembrą, kokį turi Justinas. Manau, mes derame“, – kalbėjo KAIA.

J. Jaručiui daina „Talk To Me“ atrodo labai aktuali, nes ji kalba apie kasdienius kiekvieno žmogaus dalykus.

Jam pritaria ir KAIA: „Man labai gera, kad muzika gali kalbėti net tada, kai sunku kažką pasakyti žodžiais. Man „Talk To Me“ yra apie dviejų žmonių susikalbėjimą ar atvirkščiai – nesikalbėjimą. Apie tai, kaip vienas kitam nuolat primename, jog tik kalbant galime rasti bendrą kelią (juk nesame aiškiaregiai). Tačiau kartais visgi pamirštame tai ir tikimės, kad žmogus mus supras iš antakio kilstelėjimo, iš mimikos. „Talk To Me“ yra ir mano asmeninė žinutė. Žinutė žmogui ir žinutė sau, jog kartais pykstame ir pykstamės dėl menkų ir nereikšmingų dalykų tik todėl, kad pasaulį matome skirtingai, nors tikimės, jog visi jį mato taip pat, kaip mes.“

REKLAMA
REKLAMA

Klipo idėją padiktavo bendra diskusija apie tai, kad dviejų žmonių santykių krizėje reikalingas trečias, laidininkas. Jei jis nėra skyrybų advokatas, – tai galėtų būti psichologas. Arba – kunigas.

„Šitoje dainoje į pirmą planą iškeliame jausmus, atviras mintis, tai yra dvasinis apsinuoginimas. Ir klipe reikėjo žmogaus, kuriam būtų galima išsipasakoti. Taip aš filmavimo aikštelėje tapau nuodėmklausiu, – pasakojo L. Somovas. – Iš pradžių buvo kiek neramu, nes krikščioniška tema visada labai jautri. Tačiau šiuo atveju mes kaip tik norime priminti, parodyti, kad yra ir toks kelias kalbėtis, ieškoti išeičių. Gali būti, kad šį kūrybinį sprendimą paskatino ir Popiežiaus vizitas – apie tai buvo labai daug kalbama.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Klipo idėją įgyvendino Aleksandras Brokas, kurio darbai yra pelnę prestižinius tarptautinius apdovanojimus: vien šiemet jis spėjo nuskinti laurus Los Andželo, Dublino, Madrido ir Tenerifės, Indonezijos svarbiausiuose festivaliuose. O 2015 metais lietuvio kūrinys pelnė mažąjį Oskarą JAV „The Accolade Global Film Competition“ geriausio dokumentinio filmo apdovanojimuose.

„Išgirdęs dainą iš karto supratau, kad tai – labai žmogiškas kūrinys. Todėl „Talk To Me“ vaizdo klipe nepamatysite ištaigingų dekoracijų, priešingai – pirmame plane yra žmogus ir jo daugiasluoksnė vidinė būsena. Tikras malonumas režisuoti tokį talentingų žmonių ansamblį. Žiūrovui paruošėme begalę emocijų – nuo Leono ašarų iki Justino ir KAIA aistra alsuojančių kadrų“, – sakė A. Brokas.

REKLAMA

„Leonas tikrai verkė. Be sustojimo. Maždaug 15 minučių buvo labai rimtos“, – patvirtino KAIA.

L. Somovas taip pat atskleidė, kad naujasis darbas „Talk To Me“ pateks į jo būsimąjį albumą ir į naująją live programą. „Po truputį ją kristalizuojame. Turime ir su KAIA bendrų pasirodymų, ir su Justinu. Pasiilgau galimybės gyvai groti savo gerbėjams. Ir greitai tai išsipildys“, – sakė L. Somovas.

Bet pradžiai – didžioji premjera! Pamatykite ir įvertinkite „Talk To Me“ dainą ir vaizdo klipą: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų