REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
67
Kristina Kaikarienė su šeima (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai.

67

Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Susirinkusių laukė kruopščiai apgalvota vakaro programa: gomurį glostantys kokteiliai, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą.

Čia pasirodė ir daugybė žinomų žmonių – Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas, Robertas Kalinkinas, Simona Starkutė, Rimvydas Širvinskas-Makalius, Orijus Gasanovas, Ugnė Galadauskaitė su sužadėtiniu Mariumi Sipariu, Deimantė Kazėnaitė, Saugirdas Vaitulionis, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė, Laisvė Radzevičienė, Vytaras Radzevičius ir kiti.

Renginio nepraleido ir vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė, kuri pasirodė su vyru Vygintu ir gražuole dukra Kriste.

Vilniuje, Kotrynos bažnyčios pašonėje veikiantis restoranas nuo šiol kvies paskanauti patiekalų, kuriuose atsispindės Viduržemio regiono tradicijos. Unikalumą kurs sezoniniai vietiniai ingredientai, kurių galima nusipirkti ūkininkų turguje.

REKLAMA
REKLAMA

Gastronominė vakaro programa prasidėjo pirmame aukšte esančiame aperityvo kokteilių bare. Pasivaišinus kokteiliu, svečiai buvo pakviesti pakilti į antrame aukšte esantį restoraną. Restoranas sužavėjo ne tik subtiliai stilingu interjeru, bet ir apgalvotu meniu. Jo puošmena tapo rudens sezono lietuviškos daržovės.

REKLAMA

Restorano meniu rūpinasi virtuvės šefas Vilius Ručinskas. Jis prieš porą mėnesių grįžo iš Didžiosios Britanijos. Užsienyje vyras dirbo „Michelin“ žvaigždėmis įvertintuose restoranuose. Nors karjera sekėsi puikiai, tačiau meilė Lietuvai nugalėjo. Įgytas žinias ir praktiką jis nuo šiol taikys minėto restorano virtuvėje.

Vakarienė prasidėjo nuo restorane keptos duonos, kurią buvo galima pagardinti įvairių skonių sviestu. Vėliau laukė lengvai sūdyta ir rūkyta lašiša su avokado tyre, melionų žėlė, pankoliu, duonos traškučiais ir kapariais. Daug pagyrų sulaukė burokėlių sriuba su krienų kremu, krapų aliejumi.

Pagrindinis patiekalas buvo šiltas ir labai rudeniškas. Tai antis su lėtai keptu raudonu kopūstu, lapiniu kopūstu, moliūgų tyre, pagardintas lazdynais ir medumi. Vakarą vainikavo prancūziškas desertas „Creme Brulee“, pateiktas su obuolių šerbetu, morengais. Po vakarienės laukė digestivo baras, kuriame svečiai mėgavosi pasirinktu kokteiliu iš naujojo kokteilių meniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų