REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Elena Puidokaitė Atlanta sostinėje sumainė žiedus su mylimuoju Tadu Bruzguliu (nuotr. Fotodiena.lt)

Liepos 14-ąją iškilmingas vestuves Vilniaus miesto širdyje iškėlusi Elena Puidokaitė-Atlanta – kaip niekuomet švyti ir džiaugiasi vedybiniu gyvenimu su sutuoktiniu, verslininku Tadu Bruzguliu.

63

Liepos 14-ąją iškilmingas vestuves Vilniaus miesto širdyje iškėlusi Elena Puidokaitė-Atlanta – kaip niekuomet švyti ir džiaugiasi vedybiniu gyvenimu su sutuoktiniu, verslininku Tadu Bruzguliu.

REKLAMA

Žinoma moteris naujienų ir pramogų portalui tv3.lt tvirtino, kad vienai svarbiausių dienų savo gyvenime ruošėsi atsakingai ir itin kruopščiai.

„Vestuvės yra dalykas toks, kurį būtina organizuoti. Kadangi pati organizuoju renginius, tad maniau, kad man savo šventę bus labai lengva suorganizuoti, tačiau taip tikrai nebuvo... Viskas susideda iš daugybės mažų dalykų, įvairių detalių, daug skirtingų failų, kuriuos turi sudėti į vieną dieną, kuri prabėga tarsi akimirka“, – prisiminimais dalijosi atlikėja.

Moteris taip pat pabrėžė, jog apie šventę su mylimuoju pradėjo galvoti likus metams, tačiau pirmieji darbai buvo pradėti daryti likus pusmečiui iki svarbiosios dienos.

REKLAMA
REKLAMA

„Pradėjome organizuoti, žiūrėti vietą, kitas svarbias detales, bet pats intensyviausias etapas buvo 2-3 mėnesiai. Kaip sakoma, nemiegame ir nevalgome“, – juokėsi ji.

REKLAMA

Elena pridūrė, jog „nuotakos siaubūnės“ sąvoka jai puikiai pažįstama, kadangi pati ne kartą savo pagavo taip jaučiantis.

„Dabar, kai nuo vestuvių praėjo trys mėnesiai, atrodo, kad nebuvo nei sunku, nei ką, tačiau buvo vargo ir rūpesčių. Nuotakų stresas – normalus dalykas. Buvo momentų, kai į save pažiūrėjau iš šono ir supratau, kad taip elgtis nevalia, negalima, stop. Bet yra juk nevaldomų dalykų, streso, įvairių momentų, tad reikia pasikliauti profesionalais“, – patarimais dalijosi Elena.

Nerimas, stresas, nemiga – tai, pasak Elenos, normalus dalykas, kurį išgyvena kiekviena nuotaka, tačiau yra būdų tam sumažinti.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuotakos patrakusios būna šiek tiek. Aš galvoju, kad reikia žinoti, ko nori, nesiblaškyti, konkrečiai susirašyti biudžetą, sąmatą, norus ir pasikliauti profesionalais, kurie dirba savo darbą ir nereiks kvaršinti sau galvos. Gali padėti ir koordinatoriai, dekoratoriai... Reikia pasidalinti darbus, nevaikščioti visąlaik vienai su mintimis apie vestuves, juk galima tiesiog susprogti!“, – teigė žinoma moteris.

Ypatingą dieną šalia Elenos sukosi ir gausus būrys pramogų verslo atstovų – moteris jaučiasi dėkinga savo draugams, kurie tą dieną buvo kartu su ja.

„Ir Saugirdas Vaitulionis, ir Jurga Klimaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Liutauras Salasevičius, Mantas Petruškevičius... Mano techninis personalas, kuris pagelbėjo ir palengvino tuos darbus. Jaučiuosi labai dėkinga jiems“, – sakė atlikėja.

Ir nors daugelis sako, kad santykiai po vestuvių nusikelia į kitą lygmenį, Elena tik nusijuokė: „Niekas nepasikeitė, mes sutvirtėję savo santykiuose jau buvome ilgą laiką, tad tai buvo gražus akcentas, kuris buvo būtinas, o kaip bus gyvenime – pažiūrėsime“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų