REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Tomas Bagdonavičius (tv3.lt fotomontažas)

Vasarą internetą sudrebino buvusio Monikos Katunskytės mylimojo Tomo Bagdonavičiaus daina „Seksas pajūry“. Vaizdo klipą paplūdimyje su keliomis žaviomis merginomis filmavęs vyras nė nenutuokė, kad jo daina pakurstys tikrą nesantaiką.

30

Vasarą internetą sudrebino buvusio Monikos Katunskytės mylimojo Tomo Bagdonavičiaus daina „Seksas pajūry“. Vaizdo klipą paplūdimyje su keliomis žaviomis merginomis filmavęs vyras nė nenutuokė, kad jo daina pakurstys tikrą nesantaiką.

REKLAMA

Erotiškais kadrais išgarsėjęs vaizdo klipas jau surinko beveik vieną milijoną peržiūrų platformoje „YouTube“. Tiesa, jame netrūko ir vulgarių vaizdų – pusnuogių, maudymosi kostiumėliais pasipuošusių, merginų, įvairių detalių.

Vienas vyras, vos tik sužinojęs, kad jo žmona nusifilmavo Tomo vaizdo klipe, negalėjo patikėti savo akimis. Toks žmonos poelgis jį be proto įsiutino.

„Ji savo kūną demonstravo ne man vienam, o visiems. Aš nesu režisierius, bet tas šampūnas, bananai prie kelnių, arbūzai... Bandė kažką pavaizduoti. Aš tik vieną kartą pasižiūrėjau tą vaizdo įrašą. Ji man sakė, kad Tomui papus rodė. Ji turėjo apsinuoginti, kad jis pažiūrėtų, ar ji tiktų klipui, ar ne. Man tai pasakė mano dukros, kad mama rodė savo papus“, – sunkiai TV3 laidoje „Prieš srovę“ žodžius rinko įskaudintas sutuoktinis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto susisiekus su pačiu atlikėju T. Bagdonavičiumi šis negalėjo nustoti kvatotis. „Tokio reikalavimo tikrai nebuvo. Juk ne pornografijos filmą filmavome. Niekas jokių krūtinių nerodė, pažiūrėjau nuotraukas socialiniuose tinkluose, nebuvau nei pas ją atvažiavęs. Susitikome filmavimo dieną Klaipėdoje“, – teigė jis.

REKLAMA

Dainininkas taip pat pridūrė, jog idėja vaizdo klipui kilo visiškai netikėtai: kadangi daina buvo apie seksą pajūryje, jis iškart suprato, kad reikės filmuoti paplūdimyje ir tikrai su merginomis.

„Merginos labai greitai susidomėjo, buvo daug norinčių, tačiau vienos atkrito, liko tos, kurios nusifilmavo. Kai vaizdo klipas išvydo dienos šviesą, kitos pradėjo gailėtis, kad nesifilmavo“, – juokėsi jis.

Tiesa, T. Bagdonavičius savęs poros skyrybomis tikrai nekaltina. Priešingai, jis tikino, kad tai darė juoko forma: „Visa tai buvo juokai, tai žmogus turėtų būti be humoro jausmo, kad to nesuprastų. Norėjome, kad būtų smagu“, – tvirtino dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Su daina „Seksas pajūry“ internetą sudrebinęs atlikėjas taip pat pridūrė, jog jau kuria naują dainą, kurios klipe nusifilmuos ir jo mylimoji. Vis dėlto paklaustas, ar leistų savo antrajai pusei filmuotis panašaus pobūdžio klipe, jis problemos nematė: „Reikėtų, kad ji pasitartų prieš visa tai darydama su manimi. Nesu pavydus, tegul filmuojasi, jei nori“, – rėžė jis.

Vis dėlto T. Bagdonavičiaus klipe nusifilmavusios moters likimas baigėsi iširusia santuoka. Jos sutuoktinis susikrovė daiktus ir išvyko į užsienį. Dabar į Lietuvą jis grįžta tik kelioms dienoms.

„Man tokios žmonos nereikia. Man grįžusi, ji norėjo įsiveržti į mano butą, aš jos neįleidau, o vėliau apkaltino mane smurtu“, – pasakojo jis. Vyrui teko praleisti dvi dienas areštinėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų