REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Elena Puidokaitė Atlanta sostinėje sumainė žiedus su mylimuoju Tadu Bruzguliu (nuotr. Fotodiena.lt)

Vasarą atšventusi įspūdingas vestuves su išrinktuoju, Elena Puidokaitė-Bruzgulienė neatskleidžia, ar pora planuoja šeimos pagausėjimą, tačiau pabrėžia, kad auginant atžalas, dabar turėtų kur kas daugiau patirties, nei prieš 11 metų.

51

Vasarą atšventusi įspūdingas vestuves su išrinktuoju, Elena Puidokaitė-Bruzgulienė neatskleidžia, ar pora planuoja šeimos pagausėjimą, tačiau pabrėžia, kad auginant atžalas, dabar turėtų kur kas daugiau patirties, nei prieš 11 metų.

REKLAMA

„Natūralu, kad išmintis ateina su laiku. Mano dukra Saulė jau beveik panelė ir jos dėka išmokau daug naudingų motinystės pamokų. Viena jų – peršalimo prevencija rudenį ir imuniteto stiprinimas natūraliomis priemonėmis“, – atvirauja buvusi atlikėja ir žurnalo „L‘officiel Lithuania prodiuserė. 

Pasak moters, kiekviena šaltojo sezono pradžia ją ir jos šeimą įsukdavo į nesibaigiantį ligų ir antibiotikų ratą. „Paniškai bijodavau rudens ir mokslo metų pradžios: kelios dienos mokymo įstaigoje ir 2 savaitės namie su angina ir organizmą alinančių vaistų kursu“, – prisimena venuolikmetės mama.

„Nežinau, kuriuo momentu, bet faktas, kad apimta nevilties ir eilinį sykį sergančiam vaikui gamindama karštą gėrimą su medumi, prisiminiau močiutės patarimus apie bičių produktus ir ypač bičių pikį, kitaip dar vadinamą propolį. Ilgą laiką senolių išmintį praleisdavau pro ausis, bet šį kartą nedariau tokios klaidos ir ėmiausi rekomenduoto propolio produkto su vitaminu C“, – sako E. Puidokaitė-Bruzgulienė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris svarsto, kad gali būti, jog susidėjo aplinkybių visuma, tačiau Saulė, jį vartodama, nebeturi bėdų su viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis. „Dukros imunitetas nepalyginti stipresnis, serga labai retai ir gerokai trumpiau. Jau nekalbu apie nervinės sistemos stabilumą mokslo metų įkarštyje, skubią pagalbą peršinčiai gerklei bei puikų šio produkto skonį su avietėmis“, – džiaugiasi prodiuserė. Elena Puidokaitė-Bruzgulienė juokauja, kad už tokią sveikatos dovaną reikėtų dėkoti bitėms.

REKLAMA

Gydytojos Reginos Žukauskienės nuomone, šių metų rudens sezonas ypatingai unikalus temperatūrų kaita, todėl peršalimo ligų simptomus jau pajuto daugelis. Gydytoja pataria ligą gaudyti iškart ir neleisti jai įsibėgėti. „Patarčiau vos pradėjus dažniau čiaudėti, pajutus gerklės skausmą, peršėjimą, slogą – iš karto imtis veiksmų. Naudinga padidinti suvartojamų skysčių kiekį (geriausiai vandens, arbatų), sumažinti maisto porcijas. Būtinai pasitelkite natūralias, bet efektyvias priemones, pavyzdžiui, propolio su vitaminu C derinį, imbierų, aviečių, mėtų, erškėtuogių arbatas. Šios priemonės tinkamos visai šeimai, gali padėti užkirsti kelią tolimesniam simptomų progresavimui“, – pažymi Regina Žukauskienė.

Pasak gydytojos, propolis žmogui – tai natūrali, skausmą malšinanti medžiaga, kuri pasižymi antibakterinėmis ir antivirusinėmis savybėmis. Jos yra labai svarbios stiprinant imuninę sistemą ir stimuliuojant regeneracines organizmo funkcijas. Propolį rekomenduojama vartoti profilaktiškai imuniteto stiprinimui, ypač šaltuoju metų laiku ar esant permainingiems orams. Propolis yra laikomas viena veiksmingiausių natūralių medžiagų, naikinančių ne tik bakterijas, bet ir virusus, tad yra nepamainomas natūralus „vaistas“ susirgus peršalimo ligomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų