REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
42
Emma Hulse (tv3.lt fotomontažas)

Televizijos laidoje prieš kelis mėnesius pasirodžiusi Emma Hulse tapo tikra internete sensacija. Merginos gyvenimu staigiai susidomėjo tūkstančiai tautiečių, sekančių kiekvieną jos žingsnį.

42

Televizijos laidoje prieš kelis mėnesius pasirodžiusi Emma Hulse tapo tikra internete sensacija. Merginos gyvenimu staigiai susidomėjo tūkstančiai tautiečių, sekančių kiekvieną jos žingsnį.

REKLAMA

Visai neseniai tv3.lt portalui viešai ir atvirai apie nutrūkusius santykius su „vergu“ išvadintu mylimuoju prabilusi Emma neslepia – šiandien jos širdis jau užimta.

„Taip, susiradau draugą. Man yra labai sunku, nes negaliu atsiginti vyrų dėmesio, todėl teko eiti į pasimatymus kiekvieną dieną“, – pasakojo Emma.

Po daugelį šokiravusių skyrybų su 26-erių aktoriumi Mateusz ji tikrai liūdėti nesiruošia. Emma džiaugiasi naujojo vaikino dėmesiu, tačiau ar tai rimti jausmai, ji nežino: „Reikės palaukti, pažiūrėti, ar tai meilė, ar ne... Tačiau jau dabar matau jo klaidas, todėl ir šie santykiai gali ilgai netrukti“, – mįslingai teigė ji.

Be to, Emma pridūrė, jog vaikinų dėmesys ją lepina nuo vaikystės. „Esu demiseksuali, todėl man yra labai sunku surasti rimtus santykius, o kitokių aš tikrai niekad neieškojau. Buvo vaikinų, kurie siūlė net tuoktis“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Emma prisimena ir košmariškus pasimatymus: „Čia, Londone, žmonės neturi jokios pagarbos vieni kitiems. Vyrai per pirmąjį pasimatymą nori sąskaitą dalinti pusiau, nors patys kviečiasi... Buvo ir tokių, kurie siūlė iškart pas juos į namus važiuoti. Vieną net aprėkiau, susiginčijome, buvo baisu“, – prisiminė ji.

REKLAMA

Naujas mylimasis 

Vis dėlto nauji jausmai merginos širdyje užgimė neįtikėtinai greitai. Naujam mylimajam Paul ji neturi jokių priekaištų.

„Paul sutikau iškart po skyrybų. Jis dirba muzikos industrijoje, jo negąsdina populiarumas, dėmesys, spauda ar televizijos laidos. Paul man pažadėjo, kad kitąkart dalyvaus televizijos laidoje su manimi kartu, tačiau jis nesiekia išgarsėti“, – teigė Emma.

Mergina pridūrė, kad naujas mylimasis yra labai supratingas ir savimi pasitikintis, tačiau vienas įvykis jo gyvenime Emma neramina.

„Mane truputį gąsdina tai, jog jis yra išsiskyręs, tačiau jis visiškai kitoks. Jis toks subrendęs, nekelia scenų ir neverkia kiekvieną dieną, nevemia iš pavydo. Išsilavinęs ir daktaro laipsnį turintis žmogus. Jis žino apie mano praeities santykius, tad Paul liko šokiruotas ir pasibaisėjęs, norėjo man padėti“, – teigė mergina.

Daug laiko su nauju širdies draugu praleidžianti Emma tvirtino, kad kartu su juo kitą savaitę vyks atgal į Lietuvą. Be to, mergina pridūrė, jog buvęs mylimasis krito jai ant kelių: „Mateusz man labai daug rašo, atsiprašinėja už padarytą žalą man ir mano šeimai“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų